Κάτι ΜΕΓΑΛΟ πλησιάζει… G20 Ινδονησία: Παγκόσμιο ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ υγείας ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Για την επόμενη πανδημία, όπως επί λέξει ειπώθηκε…

Και ενώ στην επικαιρότητα έχει περάσει το πολεμικό θέατρο, το οποίο συμπεριλαμβάνει τώρα και την Πολωνία και παρά τα αυξανόμενα στοιχεία ότι τα εμβόλια Covid είναι αναποτελεσματικά στην πρόληψη της μόλυνσης και της μετάδοσης (κατά πολλούς επιστήμονες προκαλούν ακόμα κι θανατηφόρες παρενέργειες), ο υπουργός Υγείας της Ινδονησίας στην σύνοδο κορυφής των G-20 ζήτησε ένα παγκόσμιο ψηφιακό πιστοποιητικό υγείας που θα παρακολουθεί τις μετακινήσεις των εμβολιασμένων ατόμων και προφανώς ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ δεν θα μετακινείται κανείς.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας της Ινδονησίας, Budi Gunadi Sadikin, υποστήριξε ένα παγκόσμιο ψηφιακό πιστοποιητικό υγείας κατά την διάρκεια της συνόδου κορυφής B20 στο Μπαλί της Ινδονησίας, σημείωσε:

«Να έχουμε λοιπόν ένα ψηφιακό πιστοποιητικό υγείας που να είναι αναγνωρισμένο από τον WHO.

Εάν έχετε εμβολιαστεί ή έχετε κάνει τεστ σωστά, τότε, κατά την επόμενη πανδημία μπορείτε να μετακινηθείτε με αυτό, αντί να σταματήσουμε την μετακίνηση των ανθρώπων 100% (σ.σ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ;), πράγμα που θα μπλοκάρει την παγκόσμια οικονομία.

Έτσι, θα υποβάλουμε στην επόμενη Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας στην Γενεύη αναθεώρηση του Διεθνούς Κανονισμού Υγείας, οπότε ελπίζουμε ότι για την επόμενη πανδημία θα υπάρχει (με αυτό το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ) μετακίνηση και κινητικότητα της οικονομίας».

Ο δρόμος λοιπόν ανοίγει! Έβαλαν τον υπουργό Υγείας της Ινδονησίας, η οποία διοργανώνει φέτος την G20 να ασκήσει επίσημο αίτημα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για αναθεώρηση της υπάρχουσας κατάστασης και εισαγωγής ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, το οποίο βάσει όσων διακηρύττονται από τις κυβερνήσεις ανά την Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα, θα μπορεί να συμπεριλαμβάνει την ταυτότητα, το πορτοφόλι μας και γιατί όχι, για να μην χάνεται να εμφυτευθεί μέσα μας. ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…


πηγή