Επίκαιρα

Κέννεντι: Η Ρωσία δεν γίνεται να χάσει στην Ουκρανία

«Αυτή ήταν η αποστολή των ΗΠΑ…».

Να αποκτήσει ερείσματα στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών ενόψει των εκλογών θέλει ο υποψήφιος για την ηγεσία τους, Ρόμπερτ Κέννεντι ο νεότερος, επικρίνοντας συνεχώς τον Μπάιντεν για το ουκρανικό και όχι μόνο.

«Μας λένε ότι χάνουν, αλλά δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν», σχολίασε για τους Ρώσους και τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς μιλούσε με τους οικοδεσπότες του All-In Podcast.

«Η Ρωσία χτίζει τις δυνάμεις της και έχει πλεονέκτημα πυροβολικού», τόνισε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ, που διοχετεύουν τεράστιες ποσότητες όπλων στην Ουκρανία, δεν έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν με ευκολία όλα τα χαμένα στη μάχη υλικά.

«Η Ουάσιγκτον κάνει τα πάντα για να παρατείνει τη σύγκρουση στην Ουκρανία και η αμερικανική κυβέρνηση επιδεικνύει «απόλυτη αδιαλλαξία» σχετικά με τις πολλές ευκαιρίες να τερματιστεί η πυρκαγιά.

Αλλά αυτό μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι οι ΗΠΑ είχαν «μια αποστολή να μεγιστοποιήσουν τις απώλειες, να παρατείνουν αυτό που είναι ουσιαστικά ένας πόλεμος φθοράς», είπε ο RFK Jr.

πηγή

Γεια σας

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, ένα κάθε εβδομάδα.

Δεν στέλνουμε spam!