Νέα Τάξη

Κέβιν Σόρμπο: Μπήκα στη μαύρη λίστα του Χόλιγουντ επειδή είμαι χριστιανός και συντηρητικός

Κέβιν Σόρμπο, γνωστός για το «Hercules: The Legendary Journeys», αποκαλύπτει το μίσος του Hollywood για την Χριστιανοσύνη και φέρνει στο φως ότι είναι θύμα της κουλτούρας ακύρωσης, λόγω της Χριστιανικής του πίστης.
Ο 64χρονος ηθοποιός έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις σε συνέντευξή του στο Fox News, αναφέροντας ότι ο ατζέντης του παραιτήθηκε, επειδή βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» του Χόλιγουντ. Παρά τον πόλεμο που αντιμετωπίζει, ο Σόρμπο, όπως αναφέρει διατηρεί μια διαφορετική άποψη και επικρίνει τον ρόλο των μέσων ενημέρωσης στη διαιώνιση του διχασμού.

«Ήταν λυπηρό για μένα, ξέρετε, ο μάνατζερ και ο ατζέντης μου για τόσα πολλά χρόνια έλεγαν ότι δεν μπορούμε να σου βρούμε πια δουλειές, να δουλέψουμε μαζί σου επειδή είσαι χριστιανός, επειδή είσαι συντηρητικός. Έχουμε ένα τόσο μεγάλο χάσμα στη χώρα μας αυτή τη στιγμή, και αυτό διαιωνίζεται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, διαιωνίζεται από τις ταινίες, την τηλεόραση» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

HERCULES
O Κέβιν Σόρμπο υποδύθηκε τον Ηρακλή σε 111 επεισόδια της σειράς «Hercules: The Legendary Journeys»

Ο Σόρμπο υπερασπίστηκε την αριστουργηματική ταινία του Μελ Γκίμπσον «Τα Πάθη του Χριστού» το 2014 ενάντια στις κατηγορίες ότι ήταν αντισημιτική.

spl1458859_024

Τα ελληνόφωνα ΜΜΕ στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο, διατυπώνουν το ίδιο αυτό άρθρο με προπαγανδιστικές λέξεις και φράσεις ώστε να αμαυρώσουν τον ηθοποιό. Λένε για παράδειγμα ότι ”ισχυρίζεται” ο ηθοποιός ότι τον πολέμανε, ή ”όπως λέει ο ηθοποιός” και άλλα παρόμοια προσπαθώντας να τον βγάλουν ψεύτη. Αναφέρουν επίσης σημεία από συνεντεύξεις του ανακατεύοντάς τις με ψέματα για να τον δείξουν κακό και ρατσιστή. Και όλα αυτά επειδή τα ελληνόφωνα ΜΜΕ μισούν τον Χριστό και υπακούουν στους αντίχριστους αφέντες τους.

Η τελευταία του ταινία του ηθοποιού με τίτλο «Miracle in East Texas» είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης και περιλαμβάνει απατεώνες που πείθουν χήρες να επενδύσουν στα πετρελαϊκά τους κοιτάσματα. Η συγκεκριμένη ταινία κέρδισε βραβεία στο Διεθνές Φεστιβάλ Χριστιανικού Κινηματογράφου και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Χιούστον.

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Γεια σας

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, ένα κάθε εβδομάδα.

Δεν στέλνουμε spam!