• FACEBOOK-PART34
    Μοναστηριακά κρασιά
    Μοναστηριακά κρασιά εξαιρετικής ποιότητας από τις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους και των Μετεώρων.
  • agios-paisios-eikones-vivlia
    Άγιος Παΐσιος
    Μεγάλη ποικιλία από Βυζαντινές εικόνες και βιβλία με τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη στο ixnk.gr
  • proseyxhtariokatanyktiko-3
    Προσευχητάριον Κατανυκτικόν
    Προσευχητάριον Κατανυκτικόν - Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως   "Βασισμένη στην ψαλμική έκφραση «επτάκις...
  • FACEBOOK-TEST16
    Ορθόδοξη Βιβλιοθήκη
    Στο eikonia.gr θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία σε Ψυχωφελή και Πνευματικά βιβλία καθώς και βίους Αγίων...
  • ergoxeira-komposxoinia-thimiama
    Θυμίαμα Ιερών Μονών Αγίου Όρους
    Μοσχοθυμίαμα εξαιρετικής ποιότητας από τις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους με την παλαιά παραδοσιακή συνταγή:...

Κοντοσούβλι μυρωδάτο από τον παππού Τάσο

Μαριναρισμένο με εκλεκτά μπαχαρικά και μυρωδικά!
Το Κοντοσούβλι υπάρχει από την εποχή του Ομήρου και περιγράφεται στο Ι της ΙΛΙΑΔΑΣ,,, Κομμάτια κρέατος περασμένα σε κλωνάρι να τα ψήνει ο Αχιλλέας σε θράκα από ξύλα…
facebook: https://www.facebook.com/grandpatasso…
…………………………………………………………………………………………………………..
1500 g Χοιρινό λαιμό
28 g αλάτι
1 κ.γ. μαύρο πιπέρι
3 κ.γ. ρίγανη
2,5 κ.γ. πάπρικα
2 κ.γ. θρούμπι
2 κ.γ. ματζουράνα
2 κ.γ. κόλιανδρο
1 κ.γ. πιπέρι καγιέν
1 κ.σ. μουστάρδα
2 πολτοποιημένα κρεμμύδια
5 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες με 2 κ.σ. ελαιόλαδο
……………………………………………………………………………………………….
1500 g pork neck
28 g salt
1 tsp ground black pepper
3 tsp oregano
2.5 tsp sweet paprika
2 tsp savory
2 tsp marjoram
2 tsp coriander
1 tsp cayenne pepper
1 tbsp mustard
2 mashed onions
5 cloves of garlic pureed with 2 tablespoons of olive oil

Ο παππούς Τάσος μαγειρεύει