Μαριναρισμένο με εκλεκτά μπαχαρικά και μυρωδικά!
Το Κοντοσούβλι υπάρχει από την εποχή του Ομήρου και περιγράφεται στο Ι της ΙΛΙΑΔΑΣ,,, Κομμάτια κρέατος περασμένα σε κλωνάρι να τα ψήνει ο Αχιλλέας σε θράκα από ξύλα…
facebook: https://www.facebook.com/grandpatasso…
…………………………………………………………………………………………………………..
1500 g Χοιρινό λαιμό
28 g αλάτι
1 κ.γ. μαύρο πιπέρι
3 κ.γ. ρίγανη
2,5 κ.γ. πάπρικα
2 κ.γ. θρούμπι
2 κ.γ. ματζουράνα
2 κ.γ. κόλιανδρο
1 κ.γ. πιπέρι καγιέν
1 κ.σ. μουστάρδα
2 πολτοποιημένα κρεμμύδια
5 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες με 2 κ.σ. ελαιόλαδο
……………………………………………………………………………………………….
1500 g pork neck
28 g salt
1 tsp ground black pepper
3 tsp oregano
2.5 tsp sweet paprika
2 tsp savory
2 tsp marjoram
2 tsp coriander
1 tsp cayenne pepper
1 tbsp mustard
2 mashed onions
5 cloves of garlic pureed with 2 tablespoons of olive oil
Ο παππούς Τάσος μαγειρεύει