Υλικά
-
3 κολοκυθάκια
-
2 καρότα
-
1 φρέσκια ντομάτα
-
Λίγο άσπρο λάχανο (κατά βούληση)
-
2 κ.σ. ντοματοπελτές
-
1/2 πιπεριά κόκκινη, κίτρινη κ πορτοκαλι
-
1 ζωμός οσπρίων ή κοκκινιστών
-
Αλάτι (εγώ το έχω κόψει προ πολλού…🙂)
-
Πιπέρι
-
Πάπρικα
-
Μείγμα μπαχαρικών Σπετσιερικό (η συνταγή είναι στο Cookpad)
-
2 1/2 φλ.καφε κριθαράκι
Εκτέλεση
-
Κόβουμε τα κολοκυθάκια κ τα καροτα μες την κατσαρόλα
-
Τρίβουμε το λάχανο κ την ντομάτα μες την κατσαρόλα
-
Ψιλοκοβουμε κ τις πιπεριες κ τις βαζουμε στην κατσαρόλα
-
Προσθετουμε τον ντοματοπελτε, τον ζωμό, πιπέρι, πάπρικα κ το #Σπετσιερικό
-
Προσθέτουμε νερό ίσα να τα σκεπάσει
-
Βράζουμε όση ώρα χρειαστεί σε δυνατή φωτιά ώστε να μαλακώσουν τα λαχανικά όσο θέλουμε (εγώ τα Θέλω πολύ μαλακά)
-
Όποτε το φαγάκι μας πίνει το νερό του προσθέτουμε νερό ίσα να τα σκεπάσει.
-
Όταν τα λαχανικά μας είναι όσο μαλακά θέλουμε προσθέτουμε πάλι λίγο νερό να τα σκεπάσει κ λίγο παραπάνω !
-
Χαμηλώνω το μάτι της κουζίνας από το 9 στο 5