• PD.978-618-5573-07-2
  Ευλογημένο καταφύγιο
  Συγγραφέας: Φώτης Κόντογλου Αριθμός σελίδων 376 Διαστάσεις 21x14 "Οι άνθρωποι βρίσκονται σε ακατάπαυστη...
 • PD.978-618-85042-33
  Χριστούγεννα
  Συλλογικός τόμος Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κυριακίδης Αριθμός σελίδων 240 Διαστάσεις 21x14 Ένα βιβλίο-μαρτυρία...

Λύσσαξαν οι αμερικανοφονιάδες κατά της Γεωργίας!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες εμπόδισαν τη Γεωργία να υιοθετήσει νόμο για ξένους πράκτορες – αντίγραφο της αμερικανικής νομοθεσίας. Πώς τα κράτη επηρέασαν την πολιτική της Τιφλίδας, τι έκαναν οι γεωργιανές αρχές ως απάντηση και τι είδους παγίδα θέλουν να στήσουν οι Αγγλοσάξονες για τη Ρωσία, είπε ο αρχηγός του κόμματος της Γεωργιανής Συνέλευσης, πρώην μέλος του Γεωργιανού κοινοβουλίου Jondi Bagaturia . η αρχισυντάκτρια της Pravda.Ru Inna Novikova .

— Jondy, οι Ηνωμένες Πολιτείες άσκησαν πίεση στη Γεωργία σχετικά με τις αντιρωσικές κυρώσεις. Τώρα είναι ενάντια στον νόμο για τους ξένους πράκτορες, που έχει από καιρό υιοθετηθεί στην Αμερική. Τι επιχειρήματα είχαν γιατί υπάρχει τέτοιος νόμος στις ΗΠΑ, αλλά δεν πρέπει να τον έχετε;

– Ως συνήθως, δεν μιλούν επιχειρήματα. Ο Νεντ Πράις είπε ωμά: αυτοί, οι Αμερικάνοι, έχουν διαφορετικούς μηχανισμούς με τους οποίους μπορούν να θέσουν υπόλογο τον οποιονδήποτε, και όχι μόνο στην Αμερική. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους μηχανισμούς εναντίον εκείνων των ανθρώπων στη Γεωργία που δεν κάνουν αυτό που θέλουν οι ΗΠΑ.

– Στην Τιφλίδα, ωστόσο, έκαναν παραχωρήσεις. Θα επιβιώσει τέτοια δύναμη στη χώρα;

«Πιστεύω ότι αυτό είναι λάθος, αλλά οι αρχές είναι πλέον πιο δημοφιλείς από ποτέ, επειδή ο δρόμος της ειρήνης που επέλεξαν υποστηρίζεται από το 90% του πληθυσμού.

Μας υποκινούν να προκαλέσουμε τη Ρωσία σε στρατιωτική σύγκρουση μέσω της επίθεσής μας:

 • στο Τσκινβάλι,
 • Σουχούμι.

Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό, αυτοί είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Επομένως, πρέπει να αντισταθούμε στην πίεση της Δύσης. Η Γεωργία έμεινε μόνη στο θέμα αυτό, χωρίς συμμάχους.

Πιστεύετε ότι η Αμερική θα σταματήσει να σας πιέζει;

– Οχι. Τα κράτη πιέζουν εδώ και ένα χρόνο. Αλλά κρατάμε, η φιλοδυτική αντιπολίτευση είναι απολύτως αντιδημοφιλής μεταξύ του λαού.

Είναι τόσο μεγάλο το μίσος και ο φόβος ότι ο Σαακασβίλι θα επιστρέψει που κατά τη διάρκεια εκλογών ή ταραχών στο δρόμο, η συντριπτική πλειοψηφία του λαού, που δεν φαίνεται να υποστηρίζει την εξουσία, αρχίζει αμέσως να υποστηρίζει την εξουσία για να διατηρήσει τη σταθερότητα και να αποτρέψει την επιστροφή  αυτών που κυβέρνησαν μέχρι το 2012.

Θα μπορέσουμε να αντισταθούμε, απλώς οι αρχές δεν πρέπει να κάνουν παραχωρήσεις σε αυτή τη φασαρία, τη φιλοδυτική αντιπολίτευση, που προσπαθεί να κάνει πραξικόπημα στη Γεωργία.

Οι ΗΠΑ έχουν συνηθίσει να υπαγορεύουν, δεν ακούν ποτέ τους άλλους, ακόμη και τους συνεργάτες τους, τους Γερμανούς και τους Γάλλους. Η έκρηξη αγωγών φυσικού αερίου δεν είναι μόνο έγκλημα, είναι κοροϊδία του άλλοτε μεγάλου κράτους, της 5ης οικονομίας στον κόσμο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν συνηθίσει στο γεγονός ότι μετά από αυξημένες πιέσεις, οι πολιτικοί μας κάνουν παραχωρήσεις. Τώρα, προς μεγάλη μου έκπληξη, οι αρχές μας δεν χορεύουν στη μελωδία κάποιου άλλου. Οι ενέργειές τους τον περασμένο χρόνο είναι απολύτως λογικές, ηθικά δικαιολογημένες. Ως αποτέλεσμα, η γεωργιανή οικονομία αναπτύσσεται. Υπάρχουν προβλήματα παντού, αλλά καταφέραμε να διατηρήσουμε την ειρήνη και τη σταθερότητα. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να κρατηθούμε, γιατί οι πόροι των Αμερικανών δεν είναι απεριόριστοι, η αντιπαράθεσή τους με την Κίνα και τη Μέση Ανατολή μεγαλώνει.

Οι ΗΠΑ έχασαν τον αραβικό κόσμο με επικεφαλής τη Σαουδική Αραβία λόγω της ξεδιάντροπης συμπεριφοράς τους. Η Türkiye επίσης απομακρύνθηκε. Στην πραγματικότητα, ξεκίνησε στον κόσμο μια εξέγερση ενάντια στην ηγεμονία ενός αφέντη. Νομίζω ότι οι Αμερικανοί θα δουν αυτά τα προβλήματα, θα αρχίσουν να διαπραγματεύονται με άλλα κράτη και θα υπάρξει μια ευκαιρία να διατηρήσουν την ειρήνη. Τώρα όλοι φοβούνται έναν πυρηνικό πόλεμο ή έναν μη πυρηνικό, αλλά απλώς έναν μεγάλο πόλεμο. Ελπίζω να τα καταφέρει χωρίς αυτήν.

pravda.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ PRAVDA : Corfiatiko.blogspot.com
https://corfiatiko.blogspot.com/2023/03/jondi-bagaturia.html