Μας μετατρέπουν σταδιακά σε ψηφιακούς σκλάβους, με αλυσίδες πιο βαριές κι από σίδερο!

Ισχυρή προειδοποίηση: Μας μετατρέπουν σταδιακά σε ψηφιακούς σκλάβους, με αλυσίδες πιο βαριές κι από σίδερο!

Η ελλαδική κυβέρνηση, πιστή ακόλουθος της απάνθρωπης και ανώμαλης Νέας Παγκόσμιας Τάξης, έχει σκοπό να εφοδιάσει τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα με νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, που δεν είναι ταυτότητα, αλλά πολυ-κάρτα του πολίτη, προετοιμάζοντας παράλληλα τους πολίτες για κατάργηση των μετρητών και διαφημίζοντας τα δήθεν οφέλη της «αχρήματης κοινωνίας».

Πρωτοπόροι και πάλι οι πολιτικοί μας ταγοί στην καταστροφική πορεία της ανθρωπότητας, αφού ελάχιστες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ή μάλλον της Ευρωπαϊκής Διάλυσης) έχουν εφαρμόσει μέχρι τώρα αυτή την διαδικασία. Αρωγοί των πολιτικών, ποιοι άλλοι, τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ, τα οποία στοχοποιούν ασύστολα όλους εκείνους που έχουν διαφορετική άποψη ή δεν επιθυμούν να λάβουν αυτή την κάρτα, στολίζοντάς τους με τους γνωστούς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Στην νέα ταυτότητα θα υπάρχει Ζώνη Μηχανικής Ανάγνωσης (Machine Readable Zone) με ενσωματωμένο τσιπ, το οποίο θα περιέχει το ΑΦΜ του κατόχου, τον ΑΜΚΑ, καθώς και άλλα προσωπικά του δεδομένα. Σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ στο τσιπ αυτό «…θα δύναται να αποθηκευτούν τα στοιχεία που απαιτούνται για τις Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εάν αποφασισθεί να συμπεριληφθούν στο εν λόγω μέσο». Και μόνο αυτή η πρόβλεψη δείχνει την απάτη και την πονηριά, με την οποία προσπαθούν τα τραγικά φερέφωνα της παγκοσμιοποίησης να θέσουν υπό παρακολούθηση και απόλυτο έλεγχο τους Έλληνες πολίτες.

Οι δικαιολογίες γνωστές: προσαρμογή στην ψηφιακή εποχή, υποχρέωση από ευρωπαϊκή οδηγία, πιο οργανωμένο κράτος, έλεγχος φοροδιαφυγής, καλύτερη αστυνόμευση, ευκολίες πληρωμών, ευκολίες στις μετακινήσεις στο εξωτερικό, απλούστευση σε όλες τις συναλλαγές των πολιτών κλπ.
Τα μεγάλα ερωτήματα που γεννώνται είναι: Είναι δυνατόν τα προσωπικά μας δεδομένα, οι προσωπικές πληροφορίες μας (υγείας, εργασίας, περιουσίας, μετακίνησης κλπ) να είναι συγκεντρωμένες σε ένα σημείο, γενόμενες εργαλείο απόλυτου ελέγχου σε όποιον έχει πρόσβαση στην κάρτα μας; Ο κάθε Έλληνας πολίτης, που θα έχει μόνο κάρτα (και όχι μετρητά) τι θα κάνει αν ένα πρωινό μάθει από την τηλεόραση ότι εφαρμόζονται ασφυκτικά capital controls για να διασωθεί δήθεν το τραπεζικό σύστημα; Εάν δε, ακόμη χειρότερα, «κλείσουν οι κάνουλες» , για οποιοδήποτε λόγο, και στερέψουν τα ΑΤΜς, τι θα κάνει την επόμενη μέρα; Πώς θα ψωνίσει; Πώς θα ταξιδέψει; Πώς θα ζήσει;

Βέβαια, οι κρατικοί υπεύθυνοι τώρα προσπαθούν να καθησυχάσουν τους πολίτες, βεβαιώνοντας ότι η νέα ψηφιακή ταυτότητα δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, αφού ήδη με τα κινητά τηλέφωνα και τα κοινωνικά δίκτυα έχουμε εκχωρήσει δυνατότητες παρακολούθησης διαφόρων προσωπικών στοιχείων καθώς και των κινήσεών μας, και επιπλέον πολλά από τα προσωπικά μας δεδομένα είναι ήδη εκχωρημένα σε διάφορες υπηρεσίες του κράτους. Όταν όμως αρχίσουν τα προβλήματα των νέων ταυτοτήτων με απώλειες, καταστροφές και άλλα θέματα όπως χακαρίσματα και κλοπή προσωπικών δεδομένων, τότε είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν να πείσουν τον κόσμο ότι για την πλήρη ασφάλειά του πρέπει να βάλει το τσιπ στο σώμα, στο χέρι ή στο μέτωπο, δηλ. θα «σφραγίσουν» τους ανθρώπους κανονικά.

Είναι πολύ απλό:

Μας θέλουν αριθμούς, μας θέλουν μηχανές, όχι ανθρώπους με ελεύθερη βούληση. Μας θέλουν πλήρως ελεγχόμενους, εκβιάσιμους (αφού θα ξέρουν όλες τις προσωπικές μας πληροφορίες) και απόλυτους δούλους! Μας μετατρέπουν σταδιακά σε σύγχρονους ψηφιακούς σκλάβους!

Για αυτό απευθύνουμε προειδοποίηση αγάπης προς τον πρωθυπουργό, «πρωτεργάτη» όλων αυτών των ξενόφερτων πονηρών και ανώμαλων «μεταρρυθμίσεων», καθώς και προς τους αρμόδιους υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Εσωτερικών: Μην εφαρμόσετε τέτοιες μεθόδους στους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς! Η οργή του Θεού και του λαού θα σας συντρίψει!

Τέλος, θυμίζουμε την φράση της Αποκάλυψης του Ιωάννη σχετικά με το θέμα, που δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το τι σχεδιάζουν οι εχθροί του ανθρωπίνου γένους, δηλ. να «σφραγίσουν» τους ανθρώπους με απόλυτα εκβιαστικό τρόπο: «…καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχοὺς, τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δῶσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τὸ μέτωπον αὐτῶν, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα…»!

Νικόλαος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ
https://www.freepen.gr/2023/10/blog-post_622.html