Με την παραλαβή Νέας Ταυτότητας δίνεις τη ψυχή σου και μετατρέπεσαι σε εναν αριθμό..Σε Ισόβιο ΣΚΛΑΒΟ!

Με την σχεδιασμένη Κατάργηση των μετρητών και την παραλαβή της Ψηφιακής Ταυτότητας αποδέχεσαι να είσαι ενας αριθμός..
Με την πρόσθεση στα τσιπάκια της κάρτας της Περιουσίας σου και του Τραπεζικού σου Λογαριασμού τους δίνεις το ελεύθερο να πατάνε οπότε αυτοί θέλουν ενα κουμπί και να σου απενεργοποιούν Λογαριασμό Τραπέζης και Περιουσία  χωρίς να μπορείς ποτέ να το αποτρέψεις.
Μαζί με τα παραπάνω γίνεσαι ενας αριθμός. Ενας αριθμός ισόβιος!! Θα μετατραπείς σε ΣΚΛΑΒΟ τους .Η αποδοχή της Κάρτας δεν εχει επιστροφή ούτε θα μπορείς να κρυφτείς πουθενά!!
Κατα τη βάφτιση πήρατε  σφραγίδα Χριστού με Ονομα Χρήστος, Μαρία κ.α. Θα σας αρέσει να σας αποκαλούν ο αριθμός 2567890 αντί για το όνομα σας? Για το σύστημα θα είσαι πλέον ενας αριθμός…
Θυμηθείτε ποιοι έπαιρναν ονόματα, στο διάβα της Ιστορίας! Οι δούλοι, τα ζώα, και οι μελλοθάνατοι Εβραίοι.
Άρα μετατρεπόμαστε σε δούλους και μελλοθάνατοι του Αντίχριστου.Παραδίδεις την Ψυχή σου στο Διάβολο..
Με την ψηφιακή ταυτότητα θα ενσωματωθεί το ψηφιακό χρήμα. Οταν θα σου  απαγορεύουν να αγοράσεις κρέας, λόγω της δήθεν κλιματικής αλλαγής και θα σου επιβάλλουν να φας τεχνητό κρέας και εντομα και οταν δεν θα σου επιτρέπουν να χαλάς βενζίνη για μετακίνηση για τον ίδιο λόγο θα είναι ΑΡΓΑ για σένα..
Οταν  διαπιστώσουν, πως δεν συμφωνείς με τους κανόνες τους οπως π.χ νεους εμβολιασμούς απαγορεύσεις μετακίνησης κ.α  θα σου αποκόπτουν το ηλεκτρονικό χρήμα, και θα σε καταστήσουν πάμφτωχο..
Δεν ισχύει προσφυγή η ένσταση για τις πράξεις τους..Εισαι Ηλεκτρονικά Φυλακισμένος μέχρι την ημερομηνία ΛΗΞΗΣ σου..
https://amazonios.net/me-tin-paralavi-neas-taytotitas-dineis-ti-psychi-soy-kai-metatrepesai-se-enan-arithmo-se-isovio-sklavo/