Επίκαιρα

Με τον συνεχή εμβολιασμό θα προκύπτουν νέες παραλλαγές και νέες ασθένειες. Φαύλος κύκλος

ΜΕΓΑΛΟ ΣΦΑΛΜΑ Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

Τα εμβόλια λειτουργούν σαν φίλτρα και εξουδετερώνουν κορωναϊούς διαφόρων μεταλλάξεων σε ένα φορέα με κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Κάποιοι απο αυτούς ξεφεύγουν απο την εξουδετέρωση που δίνουν τα εμβόλια και συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται μέσα στον φορέα μαζί με τον κορωναϊό της παραλλαγής που δεν έχει εξουδετερωθεί  πλήρως απο το εμβόλιο (το οποίο υποτίθεται πως έχει φτιαχτεί για αυτή), την ώρα που αυτός έχει ήδη εμβολιασθεί. Αυτό μπορεί να εξηγήσει θανάτους εμβολιασμένων πέραν του φαινομένου ΑDE, που δημιουργεί τις θρομβώσεις.

Στη μάχη των νέων μεταλλάξεων μεταξύ τους επιβιώνουν μέσα στον φορέα του ιού κάποιες με τα “καλύτερα” χαρακτηριστικά και αφού δεν εξουδετερώνονται ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ μέσα στον ίδιο φορέα μολύνοντάς τον επιπλέον (σας μιλάω για έναν επιπλέον μηχανισμό που δεν αφορά το ADE και τον ξέχασαν όλοι διεθνώς και στο καημένο το Ισραήλ). Στη συνέχεια αυτές μεταδίδονται σε μια ομάδα φορέων του κοινωνικού συνόλου, που ασθενούν ή όχι, και απο αυτούς προκύπτει μια παραλλαγή που διαδίδεται. Αυτό  μας λέει πως ο συνεχής εμβολιασμός δεν είναι λύση.

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ KAI OI NEEΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

Το εμβόλιο μειώνει γενικά την φυσική ανοσία αφού υποτίθεται πως μειώνει γρηγορότερα το πρόβλημα της αντίδρασης του οργανισμού στο ιό.

Με τον διαρκή εμβολιασμό με mRNA για covid-19, θα υποτονίσει λειτουργικά το ανοσοποιητικό σύστημα στο κομμάτι που αφορά την φυσική ανοσία και αυτό θα επιτρέψει την δημιουργία μη ιάσιμων ασθενειών, που αναγκαστικά θα χρειασθούν νέα εμβόλια και φάρμακα. Αυτό θα μειώσει το προσδόκιμο της ζωής και θα πεθάνουν πολλοί. Εκτός αν όλοι κυκλοφορείτε με ένα πακέτο χάπια όλη σας τη ζωή, εξηρτημένοι σαν ζώα απο τις φαρμακευτικές εταιρείες και τους χορηγούς τους. Και αυτό  μας λέει, πως ο συνεχής εμβολιασμός δεν είναι λύση. Σωστά η Δανία σταμάτησε τα εμβόλια, βλέπετε εδώ.

Έχει χαθεί η μπάλα τελείως με αυτό που γίνεται. Δεν πρόκειται για παγκόσμια ηλιθιότητα αλλά για τραγικό διεθνές έγκλημα, για μια δολοφονία εκ προμελέτης. Συμπολίτευση και αντιπολίτευση στην Ελλάδα συμμετέχουν και φέρουν την ευθύνη για αυτό.

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ

Με το προηγούμενο άρθρο εδώ για το ADE και με το σημερινό, πιστεύω πως έβαλα την πλάκα στον τάφο των εμβολίων. Απο δώ και πέρα ο χρόνος κυλάει ανάποδα και για τα εμβόλια και για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το αφήγημα με τα εμβόλια έχει καταπέσει. Είναι άχρηστα, δαπανηρά και καταστροφικά για την οικονομία. Άλλες λύσεις υπήρχαν και υπάρχουν. Η διπλωματική ασυλία του Πατριαρχείου στον Τσιόδρα δεν θα τον σώσει.

Δρ. Γεώργιος Ζουγανέλης