Μία ανάσα από την Ελλάδα: Άβατα του Ισλάμ, αν δεν είσαι μουσουλμάνος έχεις πρόβλημα, vid
Η ιταλική τηλεόραση αποκαλύπτει τα σκοτεινά υπόγεια ρεύματα των μουσουλμανικών κοινοτήτων μεταναστών και στην Ιταλία, μετά το ρεπορτάζ από την Γαλλία!
Μία ανάσα από την Ελλάδα αποκαλύπτεται ένα τοπίο γεμάτο ριζοσπαστικοποίηση, πολιτιστικές εντάσεις και άνοδο των «παιδικών συμμοριών» τζιχαντιστών σε «απαγορευμένες ζώνες», εκεί που το κράτος δεν ανακατεύεται πια!
Με τίτλο «Μετανάστες και βία, οι μουσουλμάνοι που μισούν την Ιταλία», ιταλικό κανάλι μετέδωσε μια λεπτομερή έρευνα για τη δυναμική γύρω από τα παράνομα τζαμιά και την άνοδο των ισλαμικών «παιδικών συμμοριών» σε μεγάλες ιταλικές πόλεις.
Το πρόγραμμα οδήγησε τους θεατές σε ένα ταξίδι στους δρόμους του Μιλάνου, ξεκινώντας από τη Via Padova, όπου στεγάζεται ένα από τα παράνομα τζαμιά της πόλης. Η έκθεση ασχολήθηκε με το κλίμα στο Μιλάνο κατά τις ημέρες που ξεκίνησε το Ραμαζάνι. Εκεί, οι δημοσιογράφοι συνάντησαν Ιταλούς κατοίκους που ζουν με φόβο, με έναν ανώνυμο κάτοικο να αφηγείται απειλές θανάτου επειδή απλώς παρατήρησε τις δραστηριότητες γύρω από το τζαμί. «Μένω στον επάνω όροφο. Κοιτάξτε, με έχουν ήδη απειλήσει με θάνατο δύο φορές», αποκάλυψε ο κάτοικος.
Μέσα στο τζαμί, μουσουλμάνος αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του Ισλάμ να κατακτήσει τον κόσμο, δηλώνοντας, «Η πρώτη θα είναι η Ιταλία», αναφέροντας την ευάλωτη θέση της χώρας λόγω της φθίνουσας προσέλευσης στην εκκλησία. «Κοίτα μόνο τις εκκλησίες», δηλώνει, με «μόνο λίγους ηλικιωμένους, πέντε εδώ, πέντε εκεί». Συγκρίνει την έλλειψη χριστιανών που πηγαίνουν στην εκκλησία με τα τζαμιά που είναι γεμάτα μουσουλμάνους
Μόλις εκατό μέτρα μακριά από αυτήν την τοποθεσία βρίσκεται ένας άλλος τόπος λατρείας, που έχει προγραμματιστεί να είναι το πρώτο επίσημο τζαμί του Μιλάνου, το οποίο έχει ήδη αποδειχθεί ότι συμμορφώνεται με την Σαρία, τονίζει το ρεπορτάζ. Η κατασκευή είναι ακόμη σε εξέλιξη και το κράτος απαγορεύει την είσοδο μέχρι την ολοκλήρωση. Παρόλα αυτά, οι μουσουλμάνοι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το τζαμί για προσευχή, αδιαφορώντας για τους νόμους της ασφάλειας και τους οικοδομικούς κώδικες. Έχουν φτάσει ακόμη και στην κατασκευή κουζίνας εντός των εγκαταστάσεων, επιδεικνύοντας κατάφωρη περιφρόνηση για την ιταλική νομοθεσία. Καθώς οι δημοσιογράφοι φεύγουν από τις εγκαταστάσεις, ο μουσουλμάνος από τον οποίο πήραν συνέντευξη αρνήθηκε οποιαδήποτε επαφή με γυναίκες, εξηγώντας ότι ως καλός μουσουλμάνος, απέχει από το χειραψία με γυναίκες, τονίζοντας την προσήλωσή τους στην Σαρία.
Τα ανατριχιαστικά λόγια του Ισλαμιστή μετανάστη στην Ιταλία απηχούν το προφητικό όραμα του πρώην ηγέτη της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι, σχολιάζουν οι Ιταλοί, ο οποίος προέβλεψε την κατάκτηση της Ευρώπης μέσω της μαζικής ισλαμικής μετανάστευσης. Η δυσοίωνη πρόβλεψη του Καντάφι, που έγινε σε ομιλία του το 2006, οραματιζόταν ένα μέλλον όπου η Ευρώπη θα μεταμορφωνόταν σε μουσουλμανική ήπειρο χωρίς την ανάγκη στρατιωτικής κατάκτησης. Με πάνω από 50 εκατομμύρια μουσουλμάνους ήδη στην Ευρώπη, ο Καντάφι είδε σημάδια της αναπόφευκτης νίκης του Ισλάμ, προβλέποντας την προσθήκη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενισχύοντας περαιτέρω τον μουσουλμανικό πληθυσμό. Όπως υπογράμμισε ο Καντάφι, η ενσωμάτωση της Αλβανίας και της Βοσνίας, και των δύο εθνών με μουσουλμανική πλειοψηφία, στην ΕΕ θα εδραίωνε το ισλαμικό μέλλον της Ευρώπης.
Το ιταλικό κανάλι υπογράμμισε επίσης την επικράτηση των τζιχαντιστών «παιδικών συμμοριών» σε περιοχές που κατοικούνται πολύ από ισλαμιστές μετανάστες δεύτερης γενιάς. Έξω από τον σταθμό Porta Garibaldi, οι δημοσιογράφοι συνάντησαν νέους που προετοιμάζονταν για τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού. Στους δημοσιογράφους, εξέφρασαν την έλλειψη σύνδεσης τους με την Ιταλία. «Δεν νιώθω ότι αυτή είναι η χώρα μου», είπε ένα άτομο, εκφράζοντας ένα συναίσθημα που συμμερίζονται πολλοί άλλοι που νιώθουν αποκομμένοι από την ιταλική κοινωνία. «Γεννήθηκα εδώ στην Ιταλία. Νιώθω περισσότερο σαν Μαροκινός. Ακόμα κι αν έχουμε διπλή υπηκοότητα, είμαστε ακόμα Μαροκινοί».
Καθώς το ειδησεογραφικό συνεργείο εισήλθε πιο βαθιά στην περιοχή, αντιμετώπισαν μια βίαιη πραγματικότητα: την διάχυτη επιρροή των συμμοριών νέων, οι οποίοι ζουν σε πολλές απαγορευμένες ζώνες σε όλη την Ευρώπη, που δημιουργήθηκαν από Ισλαμιστές μετανάστες. Μέσα σε λίγα λεπτά, η δημοσιογραφική ομάδα βρέθηκε περιτριγυρισμένη από περισσότερα από τριάντα αγόρια, που τους απαγορεύτηκε να κάνουν ερωτήσεις, Η ένταση αυξήθηκε. Οι δημοσιογράφοι εγκατέλειψαν την περιοχή, λόγω της διάχυτης ατμόσφαιρας φόβου και εκφοβισμού!
Η ερώτηση γίνεται κουραστική αλλά υπάρχουν ήδη τέτοιες ισλαμοποιημένες περιοχές στην Αθήνα, όπου το κράτος δεν μπορεί αν παρέμβει;