Επίκαιρα

Μιμείται τους δικτατορίσκους πολιτικάντηδες ο Κύπρου Χρυσόστομος ,έτσι ειναι ,όταν δεν πιστεύεις σε Ζωντανό Θεό όοολα επιτρέπονται

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ξεπέρασε σε φασιστική νοοτροπία   και τους άνους πολιτικούς .Συγκεκριμένα ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε: «Σήμερα έβγαλα ανακοίνωση στην Αρχιεπισκοπή, όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, επειδή σε μια εβδομάδα πάμε διακοπές και επιστρέφοντας πίσω πρέπει να είναι όλοι εμβολιασμένοι. Όσοι δεν εμβολιαστούν να μην επιστρέψουν πίσω στη δουλεία τους. Να θεωρήσουν τον εαυτό τους ως απολυμένοι, θα τους απολύσω και δεν το συζητώ αυτό με κανέναν. Ή πείθονται και πηγαίνουν και εμβολιάζονται ή υπάγονται από υπάλληλοι της Αρχιεπισκοπής. Τελεία και παύλα. Να μάθουν να σέβονται και τους άλλους. Θα καλέσω σύνοδο πολύ σύντομα μετά τις διακοπές διότι πρέπει να προσγειωθούν οι πάντες».

 Ζήτησε κιόλας οι πρωτεργάτες του “αντεμβολιαστικου κινήματος “να πάνε φυλακή!
 
 Σχολιο :
1_

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο 
Και επειδή σήμερα εορτάζουμε τον Προφήτη Ηλία ας θυμηθούμε λόγια του Αγίου Πα’ι’σίου
Γέροντα Παΐσιε, το απολυτίκιο του προφήτου Ηλίου λέει ότι είναι ο δεύτερος πρόδρομος της Παρουσίας Χριστού. Αυτός, καθώς είναι γνωστό, δεν κοιμήθηκε, όπως επίσης και ο Ενώχ.Θα έρθει ο προφήτης Ηλίας στην γη;
Γέρων Παΐσιος (χαμογελώντας):Ο προφήτης Ηλίας τροχάει και ετοιμάζει την μαχαίρα του! Και μάλιστα πρώτα θα αρχίσει από τους Πατριάρχες, δεσποτάδες, παπάδες και μοναχούς!
_Και λαϊκούς Γέροντα;
Γέρων Παΐσιος:Τα δικά σας είναι αγνοήματα, ενώ τα δικά μας είναι αμαρτήματα.Έτσι δεν λέει η ευχή της Θείας Λειτουργίας; «Υπέρ των εμών αμαρτημάτων και των του λαού αγνοημάτων».
 
2_σχόλιο  παράγκας
 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "o εμβολιασμός είναι προσωπική υπόθεση. o εκβιασμός είναι υπόθεση όλων μας."