• ΣΗΜΑΙΑ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ
  Σημαία Βυζαντινή
  Βυζαντινή σημαία από ειδικό πολυεστερικό σημαιόπανο με διπλές ραφές.
 • PD.978-618-5197-84-1
  Πιστεύω σε έναν Θεό...
  Συγγραφέας : Κατερίνα Μουρίκη  Εικονογράφηση: 'Εφη Κοκκινάκη Σελίδες 48 Διαστάσεις 20x28 *Με επιτραπέζιο...

ΜΜΕ και νέες ταυτότητες: «Θα πήγαινα πρώτος να την εμφυτεύσω! Όλα πάνω μας»! vid

«Τρέχουν να βάλουν τις ταυτότητες πριν έρθει το τσιπάκι», είναι οι τίτλοι που βάζουν.

Οι νέες ταυτότητες, σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, πρόκειται να παρουσιαστούν για πρώτη φορά στη ΔΕΘ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το κόστος θα είναι στα 10 ευρώ για όλους και θα αναγράφουν τα εξής στοιχεία:

 • Όνομα
 • Επίθετο
 • Ημερομηνία γέννησης
 • Ημερομηνία έκδοσης
 • Ημερομηνία λήξης (θα έχουν δεκαετή ισχύ)
 • Αριθμός ταυτότητας
 • ΑΜΚΑ

Η κυβέρνηση επιμένει πως δεν θα υπάρχει σύστημα γεωεντοπισμού μέσα σε αυτές.

Σύμφωνα τώρα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ από τη Θεσσαλονίκη και ενώ μετράει αντίστροφα ο χρόνος για την παρουσίασή τους, υπάρχουν κάποιοι που τρέχουν στα Αστυνομικά Τμήματα προκειμένου να ανανεώσουν τις ταυτότητές τους πριν έρθουν οι νέες.

«Υπάρχει μία αυξημένη κίνηση στα ΑΤ για κάποιους που επιθυμούν να έχουν την αστυνομική τους ταυτότητα όπως είναι σήμερα και όχι τις ταυτότητες που θα έχουμε αργότερα με το μέγεθος της πιστωτικής κάρτας και με όλα τα στοιχεία που θα περιέχει και το τσιπάκι το υποτιθέμενο. Είναι ένα θέμα το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις γιατί κάποιοι δεν θέλουν τη νέα ταυτότητα», μετέδωσαν μεταξύ άλλων.

Αφού ακούστηκε η σχετική είδηση από τον ρεπόρτερ τον λόγο πήραν οι παρουσιαστές για ένα σχόλιο ελάχιστων δευτερολέπτων.

Ακούστηκε λοιπόν ο εξής διάλογος:

-Να μην ξεχάμε ότι ζούμε στο 2023

Γιατί να μην κρατάμε και ένα στοιχείο ιδιαιτερότητας όμως; Αυτό σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι. Αυτοί που έτρεξαν στα ΑΤ θέλουν να κρατήσουν την ιδιαιτερότητά τους βρε παιδί μου!

Μόνο για συλλεκτικούς λόγους. Αν θες να τη βάλεις το κάδρο ξέρω γω. Αλλιώς αν μπορούσαμε να την εμφυτεύσουμε στο δάχτυλο εγώ θα πήγαινα πρώτος να το κάνω αυτό για να μην κουβαλάμε χαρτιά έτσι. Να τελειώνουμε! Να τα έχουμε όλα πάνω μας!

Δείτε το επίμαχο ρεπορτάζ για τις ταυτότητες και συγκεκριμένα στα τελευταία δευτερόλεπτα του αποσπάσματος την επίμαχη δήλωση με το τσιπάκι:

Σας θυμίζει κάτι; Είναι ο ίδιος που παλιότερα είχε μιλήσει με τα παρακάτω λόγια για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα εμφυτεύσιμα τσιπάκια που μόνο HOAX δεν είναι!

πηγή