Υλικά
- 750 γρ. ξαρμυρισμένος Μπακαλιάρος
- 3 κ.σ. Ελαιόλαδο
- 1 σφηνάκι Ούζο
- 400 γρ. Ντομάτα ψιλοκομμένη ή 1 κονσέρβα Ντομάτα κονκασέ
- Ρίγανη
- Θυμάρι
- 1 κ.γ. Ζάχαρη
Εκτέλεση
1. Κόβουμε το μπακαλιάρο σε μερίδες τον ξεπλένουμε και τον αφήνουμε να στεγνώσει
2. Σε βαθύ τηγάνι σωτάρουμε στο καυτό ελαιόλαδο το ψάρι και από τις 2 πλευρές
3. Σβήνουμε με το ούζο και αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά
4. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τα μυρωδικά και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσει το ψάρι