Μπακογιάννης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ από Αθήνα. Πανωλεθρία για την Νέα Δημοκρατία

Πολλοί τον έβλεπαν ακόμα και για πρωθυπουργό…

Ανατροπή υπέρ του Χάρη Δούκα σημειώθηκε στο Δήμο Αθηναίων, αφού εκλέγεται με περίπου 56% έναντι 43,9% του Κώστα Μπακογιάννη. Μάλιστα, λίγο πριν από τις 20.00 της Κυριακής η Sigular Logic εκτίμησε ότι η μάχη έχει κριθεί.

Παρά την αρχική συγκρατημένη αισιοδοξία, γρήγορα το επιτελείο του επιβεβαίωσε την καθαρή νίκη, συγκεντρώνοντας αποτελέσματα από τα εκλογικά τμήματα της Αθήνας.

Τεράστια ήττα για τον πρώην πλέον Δήμαρχο Αθηναίων, τον οποίο πολλοί θέλουν να δουν πρωθυπουργό, κάτι που πλέον τίθεται, δόξα τω Θεώ, εν αμφιβόλω!

Ο Κώστας Μπακογιάννης εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Χάρη Δούκα για την «μεγάλη νίκη του» στο δήμο Αθηναίων!

Ήττες Μπακογιάννη, Ζέρβα, Αγοραστού… Παίρνει μόνο την Πελοπόννησο η κυβέρνηση

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της ενσωμάτωσης οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας χάνουν τις 5 από τις 6 περιφέρειες της επαναληπτικής εκλογής. Σίγουρα θεωρείται ότι θα εκλεγούν μη κυβερνητικοί υποψήφιοι σίγουρα σε Θεσσαλία, Ιόνιο και Δυτική Μακεδονία, ενώ επίσης σίγουρη θεωρείται η εκλογή των κυρίων Χάρη Δούκα και Στέλιου Αγγελούδη αντί των ήδη δημάρχων Κώστα Μπακογιάννη και Κώστα Ζέρβα.

Ανατροπή υπέρ του Χάρη Δούκα σημειώνεται στο Δήμο Αθηναίων, αφού στο 48,5% εκλέγεται με περίπου 56% έναντι 44,% του Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Στέλιος Αγγελούδης εκλέγεται δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το exit poll της Politic.gr. Στο 65% είναι η κεντρική τιμή του ποσοστού του Στέλιου Αγγελούδη και στο 35% η αντίστοιχη του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Προβάδισμα του Δημήτρη Κουρέτα δείχνουν τα αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκη.

Η Νέα Δημοκρατία πήρε ΜΟΝΟ την Πελοπόνησσο!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ:

Στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη προηγείται ο Χριστόδουλος Τοψίδης με 51,19%.
Στο Βόρειο Αιγαίο προηγείται ο Κώστας Μουτζούρης με 52,63%.
Στην Δυτική Μακεδονία προηγείται ο Γιώργος Αμανατίδης με 56,40%.
Στην Θεσσαλία προηγείται ο Δημήτρης Κουρέτας με 58,86%.
Στα Ιόνια Νησιά πρώτος είναι ο Γιάννης Τρεπεκλής με 66,1%.
Στην Πελοπόννησο προηγείται ο Δημήτρης Πτωχός με 52,14%.