Νέες ταυτότητες: Ποια πρόστιμα εξετάζει το καθεστώς σε όσους δεν αλλάξουν την παλιά ταυτότητα

Ποια τα πρόστιμα και τα πέναλτι για όσους αντισταθούν στον φασισμό και δεν αλλάξουν την παλιά τους ταυτότητα;

Κανονικά προχωρά ο σχεδιασμός για τις νέες ταυτότητες, ενώ μεγαλώνουν οι διαμαρτυρίες στα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Το καθεστώς έχει βάλει «στο τραπέζι» μια σειρά μέτρων προκειμένου να επιβάλει σε όλους τους πολίτες την απόκτηση της νέας αστυνομικής ταυτότητας μέχρι το 2026.

Μπορεί να γιγαντώνονται οι διαμαρτυρίες του κόσμου σε αστυνομικά τμήματα της χώρας, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το καθεστώς δεν νοιάζεται για την φωνή του λαού και δεν σκοπεύει να ακυρώσει τις νέες ταυτότητες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, οι κυβερνητικές πηγές διαμηνύουν πως εξετάζονται έως τώρα διάφορα μέτρα για την καθολική επιβολή των νέων ταυτοτήτων από το 2026, όπως:

1. Ταξίδια στο εξωτερικό μόνο με νέα ταυτότητα (Αύγουστος 2026 και εξής)

2. Χρέωση χωρίς τη νέα ταυτότητα για συναλλαγές με το δημόσιο

3. Άρση του μέτρου της 10ετούς ισχύος για τις παλιές ταυτότητες

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές, η επιλογή του 2026 ως έτους – ορόσημο για τη μετάβαση από τις παλιές στις νέες ταυτότητες δεν είναι τυχαία και αυτό γιατί τον Απρίλιο εκείνης της χρονιάς, λήγει το «deadline» που έχουν θέσει οι σατανικές Ηνωμένες Πολιτείες για τις ταυτότητες που χρησιμοποιούμε σήμερα.

Πιο αναλυτικά, σημειώνεται πως οι ΗΠΑ ισχυρίζονται πως δεν τις θεωρούν αξιόπιστες, καθώς τονίζουν πως είναι εύκολο να πλαστογραφηθούν. Την ίδια δικαιολογία θα επικαλεστούν στο μέλλον για να εντάξουμε τα εμφυτεύματα τσιπ στο σώμα μας.

Επιπλέον, τον Αύγουστο του 2026 λήγει και η αντίστοιχη ημερομηνία που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για αντίστοιχους λόγους.

Αυτό σημαίνει πως, αντίθετα με αυτό που γίνεται σήμερα, κανείς δε θα μπορεί να ταξιδέψει εντός ΕΕ με παλιά ταυτότητα.