Επίκαιρα

Νέο lockdown; Θα ρίξουν το φταίξιμο στους ανεμβολίαστους! Έρχεται σκληρό «ροκ» από φθινόπωρο

Κάτι που ήδη «ψιθυρίζουν» και οι εν Ελλάδι ειδικοί.

Σε προειδοποίηση για ενδεχόμενο lockdown το φθινόπωρο, εάν λόγω των μειούμενων κρουσμάτων κορωνοϊού μειωθεί και η προθυμία των πολιτών να εμβολιαστούν, προχώρησε χθες ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου, Φρανκ Ούλριχ Μοντγκόμερι.

«Γίνεται ήδη λόγος στο παρασκήνιο για επικείμενο τέταρτο κύμα κορωνοϊού το φθινόπωρο και δεν πρόκειται για εκφοβισμό. Στο βαθμό που θα χαλαρώσουμε στο θέμα των εμβολιασμών το καλοκαίρι, θα πρέπει να ληφθούν ξανά τα περιοριστικά μέτρα του lockdown το φθινόπωρο», δήλωσε στα δίκτυα RTL και ntv.

Εν ολίγοις ειδικοί και ΜΜΕ είναι ικανοί να στρέψουν μία ολόκληρη κοινωνία κατά όλων όσων, για οποιονδήποτε λόγο, αρνηθεί να υποχρεωθεί σε μία ιατρική πράξη όπως είναι το εμβόλιο.

Ο ίδιος επισήμανε σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

«Προκειμένου να ησυχάσουμε μόνιμα από τον ιό, χρειαζόμαστε ένα όριο εμβολιασμού σε ποσοστό 80% του πληθυσμού και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν είμαστε πεπεισμένοι για την αναγκαιότητά του».

Τέλος, ο Μοντγκόμερι είπε ότι «ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν θα ήταν τόσο κακός, αλλά δεν είναι δυνατόν να γίνει στη Γερμανία»..

πηγή