Επίκαιρα

Νοσταλγός μαύρων εποχών ο Πορτοσάλτε: «Αν θέλεις σύνταξη, τράβα να εμβολιαστείς» είπε στον ΣΚΑΪ! (vid)

Ή εμβόλιο και σύνταξή ή ανεμβολίαστος και πεθαίνεις από την πείνα, πρότεινε για τους άνω των 60 ο Άρης Πορτοσάλτε!

Άρης Πορτοσάλτε: Απίστευτα πράγματα ακούγονται στην Ελληνική τηλεόραση, με δημοσιογράφους να συμπεριφέρονται ως νοσταλγοί φασιστικών καθεστώτων και να εκστομίζουν αίσχη χωρίς ίχνος τσίπας.

Ο Άρης Πορτοσάλτε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ξεπέρασε κάθε όριο ρητορικής μίσους προς του συμπολίτες του, προτείνοντας ανοιχτά να εφαρμοστεί από την κυβέρνηση ένας ελεεινός και κατάπτυστος εκβιασμός προς τους άνω των 60, όπου όποιος δεν θα εμβολιάζεται… θα του κόβεται η σύνταξη!

Συγκεκριμένα είπε το εξής απίστευτο:

«Τους άνω των 60 θα έπρεπε να τους έχει οδηγήσει σε εμβολιασμό η κυβέρνηση λέγοντας τους: θέλεις σύνταξη τον επόμενο μήνα; Αν θέλεις, τράβα να εμβολιαστείς»!

Το βδελυρό σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε, ακολούθησαν κάποια προσχηματικά «μα τι λέτε τώρα», και «είναι ακραίο» εν μέσω χαμόγελων των παρουσιαστών της εκπομπής και… γέλιων από τη Ματίνα Παγώνη!

Έλληνας δημοσιογράφος εισηγείται σε δημόσια συχνότητα μέτρα που δεν θα σκεφτόταν ούτε ο Γκέμπελς, και στο ΕΣΡ δεν κουνιέται ούτε φύλλο! Το δίλλημα ή εμβολιάζεσαι ή σε αφήνω να πεθάνεις από την πείνα, σε ποια ακριβώς δημοκρατία στέκεται; Που «κοιμάται» ο αντιρατσιστικός νόμος; Δεν είναι αυτή ξεκάθαρη προτροπή σε διακρίσεις; Οι απειλές και η τρομοκρατία, σε φορολογούμενους πολίτες που χρυσοπληρώνουν τα ασφαλιστικά ταμεία για όλη τους τη ζωή, σε ποιον διεστραμμένο νου μπορούν να δικαιολογηθούν;

Πότε θα υπάρξει ουσιαστικός έλεγχος σε δηλώσεις επικίνδυνες για τη δημοκρατία και πότε θα μπει ένα φρένο στον εκτροχιασμό όσων έχουν βρει ευκαιρία με τη πανδημία, να ξεδιπλώσουν στη τηλεόραση όλα τα φασιστικά συμπλέγματα τους;

Ο Άρης Πορτοσάλτε ήταν ο ίδιος που είχε πει πάλι σε μια από τις πολλές εξάρσεις… δημοκρατικότητας που τον πιάνουν, «να εμβολιάζονται οι πολίτες με το ζόρι στη σειρά, γιατί δεν μπορούμε να κανακεύουμε τον κάθε βλαμμένο»!

Πραγματικά, δεν καταλαβαίνουν εκεί στο ΣΚΑΪ πως ξεφτιλίζονται επιτρέποντας τέτοια άθλια ρητορική; Δεν καταλαβαίνουν πως αντί να πείθουν τους πολίτες, τους εξοργίζουν;

πηγή