Ο Χ.Χόγκαν βαφτίστηκε στα 70 του – «Αφοσιώνομαι πλήρως στον Χριστό»

«Καμία ανησυχία, κανένα μίσος, καμία κρίση… μόνο αγάπη!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης

Ο παλαιστής Χαλκ Χόγκαν ο οποίος βαπτίστηκε, μαζί με τη σύζυγό του, δήλωσε ότι «Αφοσιώνομαι πλήρως στον Χριστό».

Ο 70χρονος πρώην σταρ του WWE μοιράστηκε στιγμιότυπα και βίντεο από την τελετή στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hulk Hogan (@hulkhogan)

Στο βίντεο φαίνεται να βυθίζεται σε μια μικρή πισίνα με νερό πριν βγει χαμογελώντας.

«Πλήρης παράδοση και αφοσίωση στον Ιησού, είναι η μεγαλύτερη μέρα της ζωής μου. Καμία ανησυχία, κανένα μίσος, καμία κρίση… μόνο αγάπη!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Λίγο πριν βαπτιστεί ο ίδιος βοήθησε τη σύζυγό του, Σκάι Ντέιλι, με την οποία παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο, να βουτήξει στο νερό. Όπως σημειώνει η Daily Mail, η τρίτη κατά σειρά γυναίκα του «τού άλλαξε τη ζωή ολοκληρωτικά».

Το ζευγάρι φορούσε λευκά για την τελετή. Ο Χόγκαν δεν αποχωρίστηκε μάλιστα την πολύ χαρακτηριστική μπαντάνα του, αυτή τη φορά όμως ήταν σε λευκό χρώμα.

Η βάπτιση του Χόγκαν έρχεται μερικούς μήνες μετά την αποκάλυψη από τον ίδιο της πίστης του, την οποία, όπως λέει, είχε από παιδί.

«Δέχτηκα τον Χριστό ως σωτήρα μου στα 14χρόνια και η προπόνηση, οι προσευχές και οι βιταμίνες με κράτησαν στο παιχνίδι», έγραφε και πρόσθετε ότι «τώρα είμαι ένα με τον Θεό» που του δίνει δύναμη να τσακίσει «ένα γίγαντα όσο μεγάλος και αν είναι».

πηγή