Νέα Τάξη

Οι Έλληνες Illuminati έδωσαν συνέντευξη και «αποκαλύπτονται» με… μάσκες. Μιλούν για Μέρκελ, Μητσοτάκη πανδημία…

Η μεγάλη πνευματική κατρακύλα της χώρας μας που μετράει χρόνια μέσω των μυστικών κοινωνιών των μασόνων, μάλλον εμπλουτίστηκε πρόσφατα και με ένα νέο κλαμπ που επίσημα ονομάζεται Ιλλουμινάτι -«πεφωτισμένοι»- και οι οποίοι μάλιστα αποφάσισαν να δώσουν συνέντευξη.

Με τίτλο Οι Έλληνες Illuminati αποκαλύπτονται, φιλοξενεί συνέντευξη των ιδρυτών του ελληνικού υποκαταστήματος της παγκόσμιας οργάνωσης των Ιλλουμινάτι. Μόνο που οι ιδρυτές του Τάγματος, ο Α΄ Μέγας Διδάσκαλος και ο Μεγάλος Καγκελάριος, ΔΕΝ αποκαλύπτονται, αφού δέχθηκαν να μιλήσουν υπό τον όρο της ανωνυμίας, και με ενδυμασίες που ανάγουν σε περίεργες μεσαιωνικές τελετές, αλλά και μάσκες. Ένας μάλιστα από τους δυο, ο «Μεγάλος Καγκελάριος», κάνει και τα χεράκια πυραμιδούλα στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνέντευξης, όπως τα έκανε η Μέρκελ αλλά συνηθίζει και να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν μιλάει.

Παραδέχονται την άμεση συγγενική σχέση με τις μασονικές στοές που είναι… «ξαδέλφια».

 

Επίσης λένε ότι φοράνε μαύρες ενδυμασίες επειδή «μελετούν» καλά το σκοτάδι για να βγούνε στο φως. Καλή δικαιολογία.

Δηλώνουν μεγάλη πίστη στην «επιστήμη» και στόχος τους, όπως διατείνονται, είναι η «φώτιση» και η εξέλιξη της ανθρωπότητας, με βάση κάποιες ορισμένες αξίες και σκοπούς, όπως αυτές ορίζονται από τον ιδρυτή τους, τον Γερμανό Άνταμ Βάισχαουπτ, τον 18ο αιώνα. Έχουν μάλιστα πολλά μέλη επιστήμονες και καθηγητές πανεπιστημίων.

Ποιοι είναι όμως οι άνθρωποι που ανήκουν σε μια αδελφότητα που αυτοπροσδιορίζεται ως «Πεφωτισμένοι»; Έχει γραφτεί, σε βιβλίο αφιερωμένο σε αυτούς, ότι το κεντρικό ζητούμενο των «Ιλλουμινάτι», από την ίδρυσή τους στη Βαυαρία το 1776, ήταν «το κλειδί της ιστορίας, της θρησκείας, και κάθε κρατικής κυβέρνησης στον κόσμο». Ο ίδιος, καθώς και τα πρώτα μέλη της αδελφότητας, που επεκτάθηκε σε πολλά σημεία του κόσμου, αρχικά καταδιώχθηκαν από τις αρχές της εποχής ως «αιρετικοί», και σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα η ποινή για όσους συλλαμβάνονταν ήταν η εκτέλεση. Το Τάγμα όμως δεν «πέθανε» ποτέ, καθώς συνέχισε να λειτουργεί μυστικά, φτάνοντας μέχρι τον σύγχρονο κόσμο και το σήμερα.

Σύμφωνα με τους ίδιους, παρότι η Ελλάδα απέκτησε το «υποκατάστημα» πρόσφατα, θα παίξει κυρίαρχο ρόλο. Στη χώρα μας, επίσημα τουλάχιστον, το τάγμα ιδρύθηκε πρόσφατα, το 2016, και διατηρεί 10 «κολέγια», όπως λέγονται (Αθήνα, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη), ενώ υπό την εποπτεία του λειτουργούν και άλλα αντίστοιχα στο εξωτερικό (Κύπρος, Λίβανος, Ουκρανία, Ρουμανία, Βόρεια Μακεδονία και Βουλγαρία). Τα μέλη του δε ανέρχονται σε αρκετές δεκάδες και γίνονται δεκτά με αυστηρές προϋποθέσεις, όρκους εχεμύθειας και υποχρέωση τήρησης όχι μόνο συγκεκριμένων κανόνων, αλλά και μιας «στάσης ζωής» που να συνάδει με… τις αξίες των «Πεφωτισμένων», όποιες κι αν είναι αυτές.

Μπορεί κάποιος να αποχωρήσει, αλλά το κλαμπ έχει φροντίσει να υπάρχουν στεγανά ώστε αυτός που αποχωρεί να κρατά το στοματάκι του κλειστό.

Η βάση της φιλοσοφίας τους, άλλωστε, ανάγεται στην Αρχαία Ελλάδα (για αυτό και οι πρώτοι Ιλλουμινάτι είχαν αρχαιοελληνικά προσωνύμια) και σύμβολό τους είναι κάτι πολύ διαφορετικό από τα τεκτονικά σύμβολα: Η Γλαύκη της θεάς Αθηνάς, που συμβολίζει τη σοφία και τη διορατικότητα. Παρ’ όλα αυτά, τα αμιγώς μασονικά σύμβολα δεν λείπουν από το χώρο τους αλλά ούτε και από το σάιτ τους στο οποίο μάλιστα αναφέρουν:

Ο σκοπός της «Αδελφότητας» είναι να καθιερώσει έναν νέο τρόπο προσέγγισης της ανθρώπινης οντότητας και της κοινωνίας γενικότερα, μέσω της επιστήμης, της τεχνολογίας και της χρηματοδότησης, απορρίπτοντας παράλληλα κάθε μορφή εξουσίας και δεσποτισμού. Ο στόχος είναι λοιπόν διπλός: αφενός, ο αδελφός Σπάρτακος σκόπευε να εδραιώσει την ισότητα και την ισονομία στην κοινωνία και, από την άλλη, να πραγματοποιήσουν δημοκρατικές και κοσμικές μεταρρυθμίσεις, περιορίζοντας τον ρόλο της εκκλησίας, τον θεσμό του βασιλείου και τον πολιτικό εξαναγκασμό.
Χριστιανικός «ουμανισμός» αλλά χωρίς εκκλησία αλλά μέσω επιστήμης και τεχνολογίας. Να μην ρωτήσουμε τι άποψη έχουν για τα εμβόλια και την κατάργηση της ιδιωτικότητας μέσω τεχνολογίας; Δεν χρειάζεται: «Χάρη σε κάποιους ανθρώπους φωτισμένους της επιστήμης, έτσι θα αντιμετωπιστεί η πανδημία και καλό είναι να τους ακούσουμε», λέει το μεγάλο αφεντικό.
«Ο Ιλλουμινατισμός πρεσβεύει τον ορθό λόγο και τη γνώση στην καλυτέρευση μιας ιδανικής κοινωνίας πάντα στα δημοκρατικά πλαίσια, σεβόμενος τους νόμους του κράτους και τους θεσμούς» κρίνουν σκόπιμο να ξεκαθαρίσουν από την αρχή της συζήτησής μας, η οποία επεκτάθηκε σε όλα όσα μας επιτρέπεται να γνωρίζουμε για αυτούς… Τα υπόλοιπα, στη σφαίρα των «θεωριών συνωμοσίας» που συνήθως βγαίνουν και αληθινές…

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ…

Άγιος Γεώργιος

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με τον Άγιο Γεώργιο.
Διαστάσεις 18×24

ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΑΣΗΜΙ925 Κ ΕΠΙΧΡΥΣΩΣΗ Κ18 ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ

75,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991

ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΑΣΗΜΙ925 ΕΠΙΧΡΥΣΩΣΗ Κ18 ΚΑΙ ΖΙΡΚΟΝ

65,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991

Η Σύναξη των Ασωμάτων

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με την Σύναξη των Ασωμάτων.
Διαστάσεις 18×24

Η Σύναξη των Αγιορειτών Πατέρων

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με την Σύναξη των Αγιορειτών Πατέρων.
Διαστάσεις 18×24

Άγιος Αριστείδης

20,00 

Xρυσοτυπία με ανάγλυφα γράμματα σε ξύλο με τον Άγιο Αριστείδη.
Διαστάσεις 18×24

ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΑΣΗΜΙ925

25,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991

ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΑΣΗΜΙ 925 Κ ΕΠΙΧΡΥΣΩΣΗ Κ18 ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΚΑΛΛΙΕΓΕΙΑΣ

78,00 

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (6907367788) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ALPHA BANK: GR1601403000300002002039991

Πίσω στη λίστα