Επίκαιρα

Οι μάσκες του κορονοϊού, θα μετατραπούν σε μάσκες βιολογικού πολέμου! Καλή μετάνοια, όσο υπάρχει ακόμα καιρός…

Έχουμε μιλήσει τα τελευταία χρόνια για όσα είναι προ των πυλών να συμβούν.
Πλέον ήρθε η ώρα, αφού για τους γνωρίζοντες το Economist παίζει το ρόλο του λαγού για τα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα.
Σημαντικό να προσέξουμε και τα κάδρα της εικόνας, τα οποία κρύβουν συγκαλυμμένα μηνύματα….
Οι μάσκες του κορονοϊού, θα μετατραπούν σε μάσκες βιολογικού πολέμου!
Καλή μετάνοια, όσο υπάρχει ακόμα καιρός…
Πριν από ένα χρόνο η σχετική μας ανάρτηση, όταν κυκλοφόρησε το παραπάνω τεύχος του Economist. Δυστυχώς όμως το μεγαλύτερο ποσοστό του λαού μας αν και έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος, δεν έχει πάρει ακόμα χαμπάρι τι πραγματικά συμβαίνει στους έσχατους καιρούς μας!
 Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει πως αυτό που ζούμε είναι τα πρώτα στάδια του βιολογικού πολέμου, που σκοπό έχουν την εξασθένηση των γραμμών του αντιπάλου. Στην Ελλάδα πέτυχαν, όχι την εξασθένηση, αλλά την πλήρη κατάρρευση και όλοι μας φέρουμε ευθύνη γι’ αυτό.
Για τους έχοντες την ανησυχία διαβάζουμε για τον Βιολογικό πόλεμο και τα 3 επίπεδα αυτού:
Ο Βιολογικός πόλεμος διακρίνεται σε τρία επίπεδα. Το πρώτο είναι όταν μία πλευρά χρησιμοποιεί παθογόνους οργανισμούς, που δεν έχουν ως βασικό σκοπό το θάνατο, αλλά την εξασθένηση των γραμμών του αντιπάλου. Το δεύτερο επίπεδο είναι όταν χρησιμοποιούνται σε ένα ολόκληρο θέατρο επιχειρήσεων, π.χ. για γενοκτονία, όπως όταν οι Άγγλοι άποικοι στις ΗΠΑ έδωσαν κουβέρτες με ευλογιά στους Ινδιάνους. Εδώ χρησιμοποιούνται θανατηφόρες ασθένειες, αλλά υπάρχει τρόπος θεραπείας. Στο τρίτο επίπεδο εξαπολύονται μεταλλαγμένοι (οπλοποιημένοι) ιοί με συμβατά μέσα, όπως διηπειρωτικοί πύραυλοι, βόμβες…, που προκαλούν ασθένειες που δεν έχει ξαναντιμετωπίσει το ανθρώπινο είδος, και συνεπώς δεν υπάρχει άμεση θεραπεία.
Ερώτηση: Σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε σήμερα; 
 Κλίκ εδω 
 Δημήτριος Γκιουζέλης