- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο βαθμούς. Λαδώνετε ένα ταψί
- Ρίχνετε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα πράσα, τα μανιτάρια, τις πιπεριές και το καλαμπόκι για 6-7 λεπτά.
- Σε ένα μπολ χτυπάτε το μίγμα ομελέτας με τυρί νηστίσιμο και το γάλα( είτε φυτικό,είτε από καρπούς). Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και βασιλικό και αδειάζετε το μείγμα στο ταψάκι.
- Ρίχνετε πάνω στα λαχανικά που έχετε σοτάρει στο τηγάνι. Ψήνετε για 20λεπτά στον φούρνο μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της ομελέτας.
2 μείγματα ομελέττας ρεβυθιού
300 γρ Τυρί νηστίσιμο θρυμματισμένο
300 γρ μανιτάρια σε φετούλες
2 πράσα (μόνο το λευκό μέρος) σε λεπτές ροδέλες
2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
100 γρ καλαμπόκι
Μισό φλιτζάνι γάλα (νηστίσιμο)
4.5 κουτ. σούπας Εξαιρετικό παρθένο
2 κουτ. σούπας βασιλικός ψιλοκομμένοςαλάτι, πιπέρι