Ομολογία Μπάιντεν: “Eίμαι Σιωνιστής”… Απροκάλυπτη παραδοχή ότι αναμένει τον μεσσία (αντίχριστο)!

«Είμαι Σιωνιστής», ομολογεί απροσχημάτιστα ο Μπάιντεν καθώς υπόσχεται να συνεχίσει τη στρατιωτική βοήθεια προς το Ισραήλ. O πολιτικός Σιωνισμός είναι μεσσιανισμός. Απροκάλυπτη παραδοχή: δουλεύω γι Αντίχριστο !
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επανέλαβε την ακλόνητη δέσμευσή του στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια δεξίωσης για την εβραϊκή γιορτή της Χανουκά στον Λευκό Οίκο στην Ουάσιγκτον, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και τόνισε ”δεν είναι απαραίτητο να είσαι Εβραίος για να είσαι Σιωνιστής. και είμαι Σιωνιστής” σύμφωνα με το timesofisrael. Είναι ένα κάλεσμα σε όλη την οικουμένη για συστράτευση με Σιωνισμό. Αυτό σημαίνει πως το στρατόπεδο της συμμαχίας γύρω από Ισραήλ ΗΠΑ είναι το σιωνιστικό στρατόπεδο.. Ανήκουμε στη Δύση σήμερα σημαίνει ανήκουμε στο Σιωνισμό! Δεν είπε είμαι φιλοσημίτης που δικαίωμα του να το πει αλλά είπε είμαι Σιωνιστής.

Δεν είναι πλέον φήμες δεν πρόκειται για συνωμοσιολογία η Δύση προσχώρησε στο Σιωνισμό εργάζεται για το Σιωνισμό..

όποιος δεν καταγγέλει αυτή τη σύμπραξη αυτή τη συμμαχία συνεργεί και τον υποθάλπτει. Είναι ώρα Ομολογίας, Μαρτυρίας..

Πρώτη φορά στην Ιστορία πλανητάρχης δηλώνει πως δουλεύει για τον αναμενόμενο Μεσσία τον Αντίχριστο.. Κανείς πλέον δεν δικαιούται να λέει δεν γνώριζα.. Το διακύβευμα είναι πρωτίστως πνευματικό..

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Είναι αυτή η ώρα αυτού που είπε ο Χριστός:

”ὁ μὴ ὢν μετ’ ἐμοῦ κατ’ ἐμοῦ ἐστιν” όποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου! (Λουκ 11:23) Γι αυτή την ώρα ειπώθηκε καθώς ο Αντίπαλος πλέον είναι ορατός έβγαλε το κεφάλι του είναι καθ’ ομολογίαν ο Αντίχριστος και η πομπή αυτού.. Ζούμε τις πιο μεγάλες ‘Ώρες της Ιστορίας..

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν παρέθεσε δεξίωση Χανουκά στον Λευκό Οίκο τη Δευτέρα. Κατά τη διάρκεια της τελετής, κατήγγειλε την άνοδο του αντισημιτισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό, καθώς ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς συνεχίζει να μαίνεται.

Στη δεξίωση, ο πρόεδρος είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «θα συνεχίσουν να παρέχουν στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ μέχρι να απαλλαγεί από τη Χαμάς, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί – πρέπει να είναι προσεκτικοί». Η παγκόσμια κοινή γνώμη μπορεί να αλλάξει εν μία νυκτί, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό. »

«Όπως είπα μετά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου, η δέσμευσή μου για την ασφάλεια του εβραϊκού λαού, την ασφάλεια του Ισραήλ και το δικαίωμά του να υπάρχει ως ανεξάρτητο εβραϊκό κράτος είναι ακλόνητη».
«Αν δεν υπήρχε το Ισραήλ, κανένας Εβραίος στον κόσμο δεν θα ήταν ασφαλής», τόνισε ο πρόεδρος, καταχειροκροτούμενος.

«Η ζεστασιά και η σύνδεση που νιώθω με την εβραϊκή κοινότητα είναι αδιαμφισβήτητη».

Προσέλκυσα οργή και κριτική όταν είπα, πριν από μερικά χρόνια, ότι δεν ήταν απαραίτητο να είσαι Εβραίος για να είσαι Σιωνιστής. και είμαι Σιωνιστής», πρόσθεσε ο Μπάιντεν.

Η Πρώτη Κυρία, Τζιλ Μπάιντεν, και ο Νταγκ Έμχοφ, συμμετείχαν επίσης στην εκδήλωση που συγκέντρωσε σχεδόν 800 καλεσμένους. Οι καλεσμένοι περιλάμβαναν επιζώντες του Ολοκαυτώματος, μέλη του Κογκρέσου, κρατικούς και τοπικούς αξιωματούχους, καλλιτέχνες και ηγέτες από όλες τις εβραϊκές θρησκευτικές κοινότητες, δήλωσε ο Λευκός Οίκος.

O Σιωνισμός είναι μεσσιανισμός

Πράγματι, όπως τόνισε ο Ehud Barak τ. Πρωθυπουργός του Ισραήλ ο David Ben-Gurion, ο πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ, επιβεβαίωσε ότι ο Σιωνισμός είναι ένα μεσσιανικό κίνημα. Και ο Theodore Herzl,( Ούγγρος δημοσιογράφος και συγγραφέας, θεωρείται ο πατέρας του σύγχρονου πολιτικού Σιωνισμού και στην πραγματικότητα ο ιδρυτής του κράτους του Ισραήλ) αν και αποφασιστικά κοσμικός, εμπνεύστηκε επίσης από μεσσιανικές προσδοκίες.
Όπως σημείωσε ο καθηγητής του Εβραϊκού Πανεπιστημίου Robert S. Wistrich σε ένα άρθρο με τίτλο «Theodore Herzl: Between Messianism and Politics», ο ιδρυτής του σύγχρονου πολιτικού Σιωνισμού «αιχμαλωτίστηκε από τους εβραϊκούς μεσσιανικούς θρύλους από την πρώιμη εφηβεία του».

To όραμα με τον ερχομό του ”Μεσσία” που είχε ο ιδρυτής του πολιτικού Σιωνισμού και του κράτους του Ισραήλ. Το όνειρο του Χερτσλ….. Και ο Μωάμεθ είχε όραμα που τον απέκοψε από τις χριστιανικές επιρροές και τον πήγε αλλού..Και ο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ είχε ένα ”όνειρο” αλλά εντελώς διαφορετικό. Όνειρο από όνειρο διαφέρει…

Το όνειρο του Χερτσλ.
Ένα χρόνο πριν από το θάνατό του, ο Χερτσλ εκμυστηρεύτηκε στον Εβραίο συγγραφέα Reouven Brainin ένα όνειρο που είχε σε ηλικία δώδεκα ετών: θα έπαιζε έναν πρωταρχικό ρόλο στη Λύτρωση του Ισραήλ. Ο Χερτζλ περιγράφει το όνειρο ως εξής: «Ο βασιλιάς Μεσσίας έφτασε, ένας ένδοξος και μεγαλοπρεπής γέρος με πήρε στην αγκαλιά του και με παρέσυρε στα φτερά του ανέμου. Σε ένα από τα αστραφτερά σύννεφα, συναντήσαμε τη μορφή του Μωυσή… ο Μεσσίας μίλησε στον Μωυσή: «Για αυτό το παιδί προσευχήθηκα!;» Και μου είπε: «Πήγαινε, κήρυξε στους Εβραίους ότι θα έρθω. σύντομα και να κάνω μεγάλα θαύματα και μεγάλες πράξεις για τον λαό μου και για ολόκληρο τον κόσμο!;»

Γεγονός είναι ότι από την αυγή του χρόνου, οι Εβραίοι πίστευαν στον ερχομό του Μεσσία, τον περίμεναν με ανυπομονησία και ψάχνοντας για τον καλύτερο κόσμο που θα φέρει. Όπως έγραψε ο Εβραίος μυστικιστής λόγιος Gershom Scholem στο έργο του, The Messianic Idea in Judaism, «Ο Ιουδαϊσμός, σε όλες τις μορφές και εκδηλώσεις του, πάντα αντιλαμβανόταν την έννοια της λύτρωσης ως ένα γεγονός που εκδηλώνεται στο κοινό, διαδραματίζεται στην ιστορία και μέσα η κοινότητα.”

Τρεις φορές την ημέρα, οι Εβραίοι εκλιπαρούν τον Δημιουργό να στείλει τον Μεσσία. Στην προσευχή του Amidah, λένε: «Είθε ο απόγονος του υπηρέτη σου Δαβίδ να αναδυθεί σύντομα… γιατί περιμένουμε τη σωτηρία Σου καθημερινά». Κάθε μέρα τρείς φορές απαρνιούνται το Χριστό και περιμένουν τον άλλον… μεσσία..
Και κάθε Σαμπάτ/Σάββατο, στην ειδική προσευχή για το Κράτος του Ισραήλ που εγκρίθηκε από τον Αρχιραβίνο: «Πατέρα μας που είσαι στους ουρανούς, Βράχος και Σωτήρας του Ισραήλ, ευλόγησε το Κράτος του Ισραήλ, το πρώτο σπέρμα της απελευθέρωσής μας».
Η μεσσιανική φιλοδοξία, και η ελπίδα που περιέχει, είναι εν μέρει αυτό που επέτρεψε στον εβραϊκό λαό να αντέξει στους αιώνες σύμφωνα με το άρθρο της ισραηλινής εφημερίδας. Οπότε η μεσσιανική λογική είναι η βάση και η έδρα της Μεγάλης Ιδέας αλλά και της κρατικής υπόστασης..
Αντιμέτωποι με τη φρίκη της εξορίας, ήταν το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον που πέρασε τους προγόνους μας στις πιο σκοτεινές ώρες και τους έδωσε έναν λόγο να συνεχίσουν να ζουν λέει το άρθρο. Προσδοκούν.. αυτές οι χαμένες προσδοκίες..
”Ως Εβραίοι, πρέπει να πιστεύουμε με πλήρη πίστη ότι, αν και καθυστερεί, ο Μεσσίας θα έρθει τελικά” καταλήγει το άρθρο αυτό της jpost από όπου τα προαναφερθέντα αποσπάσματα που επιγράφεται ”ποιός είναι ο Μεσσίας;’‘ Τους τροφοδοτούν καθημερινά με την προπαγάνδα της έλευσης του ”Μεσσία”….

Τώρα ότι όλα αυτά δεν είναι κακόβουλες αυθαίρετες υπερβολές συνηγορεί κι αυτό ..

SATANAMERICA. Ο ναός του Σατανά έστησε άγαλμα με κεφαλή τράγου στον Άρχοντα του Σκότους και κεριά λατρείας στο κυβερνητικό Γραφείο της Πολιτείας των ΗΠΑ στην Αϊόβα/Iowa!

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

dimpenews.com