Επίκαιρα

Πανηγυρίζουν τα ασυνόδευτα της Μόριας με την άφιξή τους στην Θεσσαλονίκη

Ο στόχος επετεύχθει! Μπήκαν στην ενδοχώρα και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Με την άφιξη στην Θεσσαλονίκη χθες το βράδυ πολλά από τα ασυνόδευτα ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Οι ανήλικοι που πολλοί από αυτούς φυσιογνωμικά φαίνονται ως νέοι και μάλιστα προχωρημένης ηλικίας ενώ αρχικά βαφτίστικαν ασυνόδευτα τώρα πλέον θα μοιραστούν σε περιοχές της Β.Ελλάδος αφού πρώτα κάψανε την Λέσβο. Και έπονται και άλλοι! Και ενώ οι ευθύνες στους πολιτικούς γίνονται μπαλάκι για το ποιος δημιούργησε την Μόρια οι βάρκες συνεχίζουν να έρχονται και οι μετανάστες πλέον έρχονται στην χώρα.

Οι υπόλοιπες δομές που βρίσκονται ήδη στην ενδοχώρα αποτελούν ωρολογιακή βόμβα έτοιμες να εκραγούν και η εξέλιξη στην Μόρια και η ελαστική αντιμετώπισή της προφανώς ενθαρρύνουν για παρόμοιες καταστάσεις και σε άλλα μέρη της χώρας. Οι ΡΩΜΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ σχεδόν καθημερινά σας τονίζανε το καυτό ζήτημα των μεταναστών το διάστημα που όλοι οι υπόλοιποι μιλούσαν για τις μάσκες.

Η κατάσταση όσο περνάει ο καιρός μας μπερδεύει όλους όλο και περισσότερο όμως το φλέγον ζήτημα της χώρας παραμένουν οι μετανάστες οι οποίοι πλέον ζουν ανάμεσά μας, είναι παντού. Και αν στον πολιτικό κόσμο υπάρχει μερίδα που ταυτίζεται με τα συμφέροντα και τις απόψεις των μεταναστών,υπάρχει και η ελληνική κοινωνία η οποία “λούζεται” όλες τις συνέπειες.