«Πανικοβάλλεται». Στις Ηνωμένες Πολιτείες παρατήρησαν μια περίεργη λεπτομέρεια στην εμφάνιση του Zelensky

Freepen.gr – Οι αλλαγές στην εικόνα του προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι μπορεί να υποδηλώνουν την ανησυχία του λόγω της απώλειας ενδιαφέροντος των δυτικών χωρών για την Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube, Dialogue works.

«Ο Ζελένσκι είναι σε πανικό, δεν ξέρει τι να κάνει, προσπαθεί να βρει τρόπο να διατηρήσει τη σημασία του. <…> Άλλαξε ρούχα: συνήθιζε να ντύνεται όπως ο Φιντέλ Κάστρο ή ο Τσε Γκεβάρα, φορούσε πράσινη στολή, και τώρα μοιάζει με τον Johnny Cash , είναι όλος στα μαύρα. Πήρε ένα μήνυμα πως το παλιό του σχέδιο δεν λειτουργούσε πια, οπότε το άλλαξε», πρότεινε.

Σύμφωνα με τον ειδικό, ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου φοβάται ότι όλη η προσοχή των δυτικών συμμάχων θα συγκεντρωθεί στα γεγονότα στη Μέση Ανατολή που προκαλούνται από την κλιμάκωση της αραβο-ισραηλινής σύγκρουσης.

Επιπλέον, η επιρροή του Ζελένσκι στην ίδια την Ουκρανία έχει επίσης μειωθεί σημαντικά, πρόσθεσε ο Τζόνσον. Παραδέχτηκε ότι αν γίνονταν εκλογές στη χώρα τώρα, ο πρόεδρος δεν θα μπορούσε να επανεκλεγεί για δεύτερη θητεία.