Πληρωμένη απάντηση Γονίδη σε Τατσόπουλο για Άγιο Παΐσιο: Τι ξέρεις από ψυχή;

Ο Σταμάτης Γονίδης «έβαλε στην θέση του» τον Πέτρο Τατσόπουλο για την ασέβειά του προς τον Άγιο Παΐσιο, αλλά και τη σειρά που προβάλλεται αυτό το διάστημα τηλεοπτικά.
[sc name=”eidi-roychismoy” ][/sc]

 

Η σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» είναι βιογραφική σειρά, αφιερωμένη στη ζωή του γέροντα Παΐσιου η οποία προβάλλεται αυτό το διάστημα από το Mega και σημειώνει μεγάλη επιτυχία, γεγονός που «αποτυπώνεται» και στην τηλεθέαση.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος σε διάφορες τοποθετήσεις του μίλησε με απαξιωτικά τόσο για τον Άγιο και τη σειρά όσο και για την εκκλησία γενικότερα, κάνοντας λόγο για «αποβλάκωση που προχωράει».

Ο Σταμάτης Γονίδης σε ανάρτησή του εξέφρασε την έντονη αποδοκιμασία του κατά του Τατσόπουλου «Το να μην μιλάς καλά (για κάποιον) δεν είναι απλά παράπτωμα, αλλά επιπλέον ποτίζει με κακό την ψυχή σου, αλλά εσύ τι ξέρεις από ψυχή;» σημείωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής.

Επίσης να σημειώσουμε ότι  κατά του Πέτρου Τατσόπουλου έχει κατατεθεί αγωγή 200.000 ευρώ από εκκλησιαστικό site μετά τις δηλώσεις του για τη σειρά «Άγιος Παΐσιος».

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης στο προφίλ του

  • «Όποτε με προσβάλει κάποιος, προσπαθώ να ανυψώσω την ψυχή μου τόσο ψηλά, ώστε η προσβολή να μην τη φτάνει.
  • Για μένα, οι προσβολές είναι τα επιχειρήματα αυτών που έχουν άδικο. Ήθελα να μάθω και έψαξα ποιος είναι αυτός ο Τατσόπουλος που υποτιμά και προσβάλει το μεγαλείο της θείας Χάρις ενός ταπεινού άγιου ανθρώπου που έζησε τον διωγμό και έπειτα αφιέρωσε την ζωή του στον Θεό.
  • Με δέος πολλοί Έλληνες παρακολούθησαν τη σειρά του Αγίου Παΐσιου στη τηλεόραση και αυτός αποκαλεί όλο αυτό τον κόσμο αποχαυνωμένο. Το να μην μιλάς καλά (για κάποιον) δεν είναι απλά παράπτωμα, αλλά επιπλέον ποτίζει με κακό την ψυχή σου, αλλά εσύ τι ξέρεις από ψυχή;
  • Όταν μικρά ανθρωπάκια αρχίζουν να ρίχνουν μεγάλες σκιές, σημαίνει ότι ο ήλιος είναι κοντά στη δύση του και εσύ Τατσόπουλε ως αριστεροδέξιος κολαούζος πολιτικός που θα ήθελε και ως συγγραφέας που επίσης δηλώνεις να είχε πουλήσει έστω το ένα χιλιοστό από τα βιβλία που έχουν γραφτεί για τον Άγιο  Παΐσιο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
  • Θα μείνεις στην ιστορία ως αυτός που πήδηξε τη μισή Αθήνα κατά δική σου δήλωση. Τατσόπουλε, τις προσβολές σου γράψτες πάνω στην άμμο, τις ευεργεσίες σου, χάραξέ τες πάνω στο μάρμαρο. Σταμάτης», ήταν η ανάρτηση του κ. Γονίδη.

πηγή: sportime.gr
 https://simeiakairwn.wordpress.com