Επίκαιρα

Πόσο πιο ξεκάθαρα! Πλέον οι όποιες αμφιβολίες οφείλουν να «καταρρεύσουν»

Εκτός από τους ANTIFA, τον Μπάιντεν στηρίζει και ο Bill Gates. Ο συνιδρυτής της Microsoft και ένθερμος παγκοσμιοποιητής, αναφέρει ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις για την αντιμετώπιση ορισμένων από τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ αλλά και ο πλανήτης. Ο Γκέιτς ανέφερε συγκεκριμένα τον κορωνοϊό και την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή.

«Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τον Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις για την αντιμετώπιση ορισμένων από τις πιο δύσκολες προκλήσεις μας, όπως ο COVID-19 και η κλιματική αλλαγή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Gates την Τετάρτη. «Ήταν μια ανησυχητική στιγμή στην Αμερική, αλλά βλέπω υποσχόμενο μέλλον τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια».

Σε άλλα tweets, ο Γκέιτς ενθάρρυνε τους Αμερικανούς να κρατούν κοινωνικές αποστάσεις, να φορούν μάσκες και να κάνουν το εμβόλιο COVID-19, σημειώνοντας ότι αυτό τελικά θα φέρει την χώρα σε μια πιο φυσιολογική ζωή. Εξήρε επίσης τον Μπάιντεν για την απόφασή του να επανενταχθεί στην Παγκόσμια Συμφωνία για το Κλίμα.

Πόσο πιο ξεκάθαρα πια! Τι άλλο πρέπει να γίνει για να «καταρρεύσουν» οι όποιες αμφιβολίες σε σχέση με αυτούς που ανέλαβαν την Προεδρία των ΗΠΑ.