Πρόεδρος ξανά ο Τραμπ; «Οργασμός» στο παρασκήνιο μετά την συνέντευξη στο CNN

Σημάδια υποχώρησης των διεθνιστών… Είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει ειρήνη με τον Πούτιν…

Κρότο έχει προκαλέσει η συνέντευξη στο CNN του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μίλησε εφ’ όλης της ύλης ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ το 2024, καθώς «ψάχνει» το εκ νέου χρίσμα των Ρεπουμπλικανών και την επανεκλογή του.

Η επιλογή, του να εμφανιστεί ο Τραμπ στο κανάλι του CNN, κατά πολλούς δεν μοιάζει τυχαία και ενδεχομένως να έχει την ανοχή του Βαθέος Κράτους, το οποίο αντιμάχεται τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο.

Υπάρχουν ψίθυροι πως, στην παρούσα φάση, στα σκαριά βρίσκεται σχέδιο ειρήνευσης των διεθνιστών με την Ρωσία του Πούτιν και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο πλέον κατάλληλος να το πράξει αυτό είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διατηρεί άριστες διπλωματικές σχέσεις με το Κρεμλίνο.

Η συνέντευξη του Τραμπ στο CNN εκτόξευσε την δημοτικότητά του, παρά το γεγονός πως σχολιάστηκε αρνητικά από την πλευρά του διεθνιστικού τύπου της Δύσης. Μάλιστα οι απαντήσεις του στις ερωτήσεις του αριστερόστροφου κοινού του αμερικανικού ενημερωτικού δικτύου ήταν στοχευμένες.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, σε περίπτωση που πάρει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων και κερδίσει τις εκλογές (αν απέναντί του βρει τον Μπάιντεν, αυτό είναι εξαιρετικά πιθανό), είπε πως θα σταματήσει αμέσως τον πόλεμο στην Ουκρανία!

Μιλώντας δε στο CNN, αρνήθηκε να αποκαλέσει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν εγκληματία πολέμου επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να βλάψει τις διαπραγματεύσεις με την Ρωσική Ομοσπονδία.

«Αν πείτε ότι είναι εγκληματίας πολέμου, θα είναι πολύ πιο δύσκολο να συνάψετε μια συμφωνία για να σταματήσετε αυτό το πράγμα [τον πόλεμο]», είπε ο Τραμπ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, συζητώντας με άριστο διπλωματικό τρόπο, πιστεύει ότι οι κατηγορίες σε βάρος του Πούτιν θα πρέπει να συζητηθούν «αργότερα».

Ήδη οι δηλώσεις Τραμπ μαγνητίζουν θετικά σχόλια στην Μόσχα.

Μένει να φανεί, αν οι διεθνιστές με την παραχώρηση στον Τραμπ μικροφώνου στο CNN, στέλνουν μήνυμα πως θα ανεχθούν τυχόν επανεκλογή του στο αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ, προκειμένου να συναφθεί στρατηγικού χαρακτήρα ειρήνη με τον Πούτιν ή αν τα πράγματα οδηγηθούν στην απόλυτη ρήξη!

πηγή