Προετοιμάζει η Κίνα τεράστιους αριθμούς στρατιωτών, κατασκόπων και σαμποτέρ στις κοινότητες των ΗΠΑ για τον επερχόμενο πόλεμο

Υπήρξε μια δραματική άνοδος στον αριθμό των Κινέζων υπηκόων που διασχίζουν τα σύνορά μας. Η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι άνδρες και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ανδρών είναι στρατιωτικής ηλικίας. Τις περισσότερες φορές, όταν αυτοί οι άνδρες αναχαιτίζονται από Αμερικανούς αξιωματούχους, ισχυρίζονται ότι έχουν έρθει για να κάνουν αίτηση για άσυλο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

MICHAEL SNYDER – theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr
https://www.freepen.gr/2023/10/blog-post_654.html

Φυσικά γνωρίζουν πως οι ημερομηνίες των δικαστηρίων τους θα οριστούν πολύ αργότερα στο μέλλον, επειδή το σύστημά μας κατακλύζεται από τους αιτούντες άσυλο αυτήν την στιγμή. Καθώς περιμένουν τις ημερομηνίες των δικαστηρίων τους, οι περισσότεροι από αυτούς αφήνονται ελεύθεροι στις Ηνωμένες Πολιτείες και τους επιτρέπεται να πάνε όπου θέλουν. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι χιλιάδες Κινέζοι άνδρες στρατιωτικής ηλικίας τους έχει επιτραπεί να παραμείνουν σε αυτή τη χώρα και δεν ξέρουμε πού βρίσκονται ή τι κάνουν.

Σύμφωνα με το Fox News, ο αριθμός των Κινέζων υπηκόων που συναντώνται στα σύνορά μας ξεπερνά κατά πολύ οτιδήποτε έχουμε δει ποτέ στο παρελθόν:

Μέχρι στιγμής το οικονομικό έτος 2023, η Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων των ΗΠΑ συνάντησε σχεδόν 40.000 Κινέζους υπηκόους τόσο στα νότια όσο και στα βόρεια σύνορα, ξεπερνώντας κατά πολύ τους περίπου 23.500 και 27.800 που συναντήθηκαν τα οικονομικά έτη 2021 και 2022, αντίστοιχα.

Τον Ιούλιο, περισσότεροι από 6.000 διέσχισαν τα σύνορα, μόλις δύο μήνες μετά τη λήξη των περιορισμών της εποχής COVID-19 που επέτρεπε την ταχεία απέλαση παράνομων μεταναστών – γνωστό ως Τίτλος 42 –.

Προφανώς αυτοί οι Κινέζοι υπήκοοι δεν πηγαίνουν με τα πόδια στα σύνορά μας από την Κίνα.

Πώς λοιπόν φτάνουν εδώ;

Λοιπόν, αναφέρεται ότι πολλοί από αυτούς ξεκινούν τα ταξίδια τους στο έθνος του Ισημερινού:

Οι Κινέζοι μετανάστες συνήθως ξεκινούν το ταξίδι τους στον Εκουαδόρ, το οποίο είναι χωρίς βίζα για τους Κινέζους πολίτες, σύμφωνα με το The Diplomat. Από εκεί, κατευθύνονται προς το Necoclí, μια πόλη στη βόρεια ακτή της Κολομβίας, η οποία στη συνέχεια οδηγεί στο Darién Gap, μια πυκνή ζούγκλα 66 μιλίων που φέρεται να είναι γεμάτη με ένοπλους αντάρτες, διακινητές ναρκωτικών και θανατηφόρα βιοποικιλότητα. Κάποιοι που αναλαμβάνουν το προδοτικό ταξίδι φέρονται να πληρώνουν σε λαθρέμπορους μέχρι και 35.000 δολάρια για βοήθεια.

Αυτό είναι ένα σημαντικό ζήτημα εθνικής ασφάλειας, αλλά η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν κάνει τίποτα για αυτό.

Περιττό να πούμε ότι αυτό απογοητεύει πολύ πολλούς Ρεπουμπλικάνους. Στην πραγματικότητα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας στη Βουλή των Αντιπροσώπων είπε πρόσφατα στη Daily Mail πως ανησυχεί ότι η Κίνα μπορεί να στέλνει αυτούς τους άνδρες εδώ για συγκεκριμένο σκοπό:

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων Mark Green, R-Tenn., δήλωσε στην DailyMail.com ότι έχει σημειωθεί «μαζική αύξηση» Κινέζων υπηκόων που συνδέονται με τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό (PLA) που έχουν αποκτήσει πρόσβαση στις ΗΠΑ περνώντας τα σύνορα.

Και πάνω από 17.800 Κινέζοι υπήκοοι απελευθερώθηκαν στις ΗΠΑ μόνο φέτος, ισχυρίστηκε.

Ο Γκριν χαρακτήρισε «ηλίθια» τη συνοριακή πολιτική της κυβέρνησης Μπάιντεν που ισχύει αυτήν την στιγμή «προκαλώντας το μυαλό», επειδή τώρα οι Κινέζοι κατάσκοποι μπορούσαν να λειτουργήσουν ως «δολιοφθορείς» με τον ίδιο τρόπο που Ρώσοι στρατιωτικοί εγκαταστάθηκαν στην Ουκρανία πριν από την εισβολή.

Νομίζω ότι οι ανησυχίες του Green είναι απολύτως δικαιολογημένες.

Καθώς οι φήμες για ενδεχόμενο πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας φτάνουν στο κρεσέντο, βλέπουμε Κινέζους άνδρες να διασχίζουν τα σύνορά μας σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό από ποτέ.

Και φαίνεται να το κάνουν ομαδικά.

Νωρίτερα φέτος, ένας δημοσιογράφος δημοσίευσε βίντεο που έδειχνε «εκατοντάδες στρατιωτικούς Κινέζους στον Παναμά να κατευθύνονται προς τα σύνορα των ΗΠΑ»:

Ένας δημοσιογράφος δημοσίευσε νέο βίντεο που φαίνεται να δείχνει εκατοντάδες στρατιωτικούς Κινέζους στον Παναμά να κατευθύνονται προς τα σύνορα των ΗΠΑ.

Ο ιδρυτής του Muckraker.com, Anthony Rubin, δήλωσε στο «Fox & Friends First» την Τετάρτη πως κάθε μέρα, πολλές φορές την ημέρα, ομάδες ανδρών κάνουν ουρές και επιβιβάζονται σε λεωφορεία για να συνεχίσουν τα ταξίδια τους.

Φαίνεται ότι υπάρχει τουλάχιστον κάποιο επίπεδο συντονισμού σε αυτές τις προσπάθειες.

Και μόλις φτάσουν εδώ, οι Κινέζοι υπήκοοι συχνά καταλήγουν σε μέρη όπου δεν έπρεπε να είναι:

Οι Κινέζοι υπήκοοι που παρουσιάζονταν ως «τουρίστες» περιπλανήθηκαν σε μια τοποθεσία εκτόξευσης πυραύλων στο Νέο Μεξικό, όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από την Wall Street Journal. Επιπλέον, κάποιοι φέρεται να οργανώθηκαν ως δύτες για να φτάσουν κοντά σε μια τοποθεσία εκτόξευσης πυραύλων στη Φλόριντα, ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν πως διέμεναν σε μια βάση του στρατού στην Αλάσκα.

Οι πράκτορες φέρεται να ισχυρίζονται ότι είναι τουρίστες που έχουν «χαθεί» και δεν μπορούν να βρουν το δρόμο τους προς ένα Burger King ή McDonalds που συμπτωματικά βρίσκεται κοντά σε μια αμερικανική στρατιωτική βάση.

Αυτοί είναι μόνο αυτοί που έχουν πιαστεί.

Πόσοι άλλοι κατάσκοποι έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τις αποστολές τους χωρίς να συλληφθούν;

Μόλις οι μετανάστες απελευθερωθούν σε αυτή τη χώρα, μπορούν κυριολεκτικά να πάνε οπουδήποτε.

Τον τελευταίο καιρό, υπήρξε ένα τεράστιο κύμα εγκληματικότητας στην κομητεία Όκλαντ του Μίσιγκαν.

Είναι πολύ μακριά από τα νότια σύνορα.

Αποδεικνύεται πως «διεθνικές συμμορίες» από τη Νότια Αμερική στοχεύουν συγκεκριμένα ακριβά σπίτια σε αυτήν την περιοχή και μέχρι στιγμής έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία:

«Διεθνικές συμμορίες» από τη Νότια Αμερική διαπράττουν διαρρήξεις υψηλού επιπέδου σε πολυτελή σπίτια στο Μίσιγκαν, σύμφωνα με τις αρχές επιβολής του νόμου.

Ο σερίφης της κομητείας του Όκλαντ, Μάικλ Μπουσάρντ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για μια σειρά από διαρρήξεις που στοχεύουν πολυτελή σπίτια. Ο Μπουσάρ προειδοποιεί τους κατοίκους της περιοχής να εξασφαλίσουν τα σπίτια τους επειδή οι παράνομοι μετανάστες διαπράττουν εισβολές στα σπίτια τους για να κλέψουν αγαθά υψηλής ποιότητας.

Ο σερίφης είπε ότι οι διαρρήκτες κλέβουν κοσμήματα, πολύτιμα μέταλλα, ρολόγια υψηλής ποιότητας, ακριβά πορτοφόλια, ηλεκτρονικά είδη, χρήματα και χρηματοκιβώτια. Ο Μπουσάρ είπε πως οι ληστείες ξεπέρασαν σε λεία συνολικά το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Φυσικά οι Κινέζοι μετανάστες που έρχονται πέρα ​​από τα σύνορά μας δεν είναι εδώ για να ληστεύουν σπίτια.

Είναι εδώ για άλλους λόγους.

Αλλά το θέμα μου είναι πως μόλις οι μετανάστες απελευθερωθούν σε αυτή τη χώρα, θα μπορούσαν να καταλήξουν κυριολεκτικά οπουδήποτε.

Σε αυτό το στάδιο, τόσοι πολλοί μετανάστες έχουν ξεχυθεί στην πολιτεία της που ακόμη και η υπερφιλελεύθερη κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Κάθι Χότσουλ ζητά μια δραματική αύξηση της ασφάλειας των συνόρων:

Η Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Kathy Hochul (D) έχει μετατραπεί σε γεράκι μετανάστευσης αφού η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει κατακλύσει την πολιτεία της –και συγκεκριμένα τη Νέα Υόρκη– με μια αδιάκοπη πλημμύρα χιλιάδων και χιλιάδων μεταναστών. Εμφανιζόμενη στην εκπομπή Face the Nation του CBS την Κυριακή, η Χότσουλ ζήτησε περιορισμούς στη μετανάστευση στα σύνορα και «διπλασιασμό ή τετραπλασιασμό» των πρακτόρων της Συνοριακής Περιπολίας.

Η Χότσουλ έριξε την ευθύνη στους Ρεπουμπλικάνους και στον Πρόεδρο της Βουλής Κέβιν ΜακΚάρθι (R-CA), αντί για τον Τζο Μπάιντεν, αγνοώντας ότι οι πολιτικές του Μπάιντεν είναι αυτές που έχουν υποκινήσει τον τεράστιο όγκο της παράνομης μετανάστευσης από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2021.

Θα κάνει τελικά κάτι η κυβέρνηση Μπάιντεν για να αντιμετωπίσει αυτήν την κρίση;

Πιθανώς όχι.

Έτσι, περισσότεροι Κινέζοι άνδρες στρατιωτικής ηλικίας θα φτάνουν κάθε μέρα που περνάει.

Και όταν τελικά ξεσπάσει ένας πόλεμος με τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα είναι έτοιμοι να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους που τους έχουν ανατεθεί.

Μόνο ένα πολύ ανόητο έθνος θα επέτρεπε στον εχθρό να προτοποθετήσει δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες, κατασκόπους και σαμποτέρ, αλλά αυτό ακριβώς κάνουμε.