Προετοιμάζουν τον κόσμο για την μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία. Το DNA, στα υποτιθέμενα «πτώματα εξωγήινων» που αποκαλύφθηκαν, δεν είναι ανθρώπινο λέει ειδικός

Επιβεβαιώθηκε ότι τα δύο «πτώματα εξωγήινων» που ανακάλυψαν επιστήμονες στο Μεξικό δεν είναι ανθρώπινα λέει ειδικός.

Κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης στο Κογκρέσο στην Πόλη του Μεξικού, ο δημοσιογράφος και ουφολόγος Jaime Maussan παρουσίασε πτώματα που, όπως ισχυρίστηκε, είχαν αναλυθεί από το Αυτόνομο Εθνικό Πανεπιστήμιο του Μεξικού (UNAM). Ο Maussan ισχυρίστηκε ότι οι επιστήμονες στο UNAM είχαν καθορίσει την ηλικία των σωμάτων εξάγοντας DNA και χρησιμοποιώντας χρονολόγηση με ραδιενεργό άνθρακα.

Κατά τη διάρκεια μιας κατάθεσης στο νομοθετικό συνέδριο του San Lazaro, ο Maussan ισχυρίστηκε ότι τα δύο μουμιοποιημένα πτώματα, τα οποία ανασύρθηκαν από το Κούσκο στο Περού, δεν αποτελούν μέρος της επίγειας εξέλιξής μας.

Διευκρίνισε ότι αυτά τα όντα δεν βρέθηκαν μετά από συντρίμμια UFO, αλλά ανακαλύφθηκαν σε ορυχεία και στη συνέχεια απολιθώθηκαν. Τα ασυνήθιστα δείγματα προκάλεσαν σάλο μετά την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο, αφήνοντας πολλούς ανθρώπους μπερδεμένους.

Στην τελευταία εξέλιξη του μυστηρίου γύρω από τα «εξωγήινα πτώματα», ο Jaime Maussan ισχυρίστηκε ότι το 30 τοις εκατό του DNA τους δεν ταιριάζει με κανένα γνωστό είδος. Έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι δεν είναι ανθρώπινης προέλευσης, γεγονός που εγείρει περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις σχετικά με αυτή την ανακάλυψη.

Πρόσφατα, ο Maussan παρουσίασε τα ευρήματα σε μια ομάδα ερευνητών και επιβεβαίωσαν ότι οι «εξωγήινοι» είναι όντως αυθεντικοί.

Σύμφωνα με την Daily Star, ο Maussan δήλωσε ότι τα δείγματα που παρουσιάζονται δεν σχετίζονται με κανένα γνωστό είδος στον πλανήτη μας και ότι το κοινό αξίζει να γνωρίζει για μη ανθρώπινη τεχνολογία και όντα.
Η παρουσίαση έρχεται εν μέσω αυξανόμενου ενδιαφέροντος για την εξωγήινη ζωή και τους εξωγήινους, με τους πολιτικούς των ΗΠΑ να υποστηρίζουν ότι η αμερικανική κυβέρνηση πρέπει να αποκαλύψει όποια πληροφορία έχει σχετικά με τα Unidentified Anomalous Phenomena (UAP), έναν όρο που περιλαμβάνει τα UFO.

Σύμφωνα με τη δημοσιευμένη έκθεση, ο Maussan ζήτησε από μια ομάδα ερευνητών να πραγματοποιήσουν ανάλυση DNA που διαπίστωσε ότι το 30 τοις εκατό ‘δεν ήταν από κανένα γνωστό είδος’, οι φιγούρες ήταν ‘αυθεντικές’ και αποτελούνταν από έναν μόνο σκελετό.

Ο Maussan ισχυρίστηκε ότι τα αντικείμενα υποβλήθηκαν σε χρονολόγηση με άνθρακα, βρίσκοντας ότι ήταν ηλικίας άνω των 1.000 ετών, προσθέτοντας: «Είτε είναι εξωγήινοι ή όχι, δεν το γνωρίζουμε, αλλά ήταν έξυπνοι και έζησαν μαζί μας. Θα πρέπει να ξαναγράψουν την ιστορία. ‘
σχόλιο Γ.Θ : προσοχή μην πλανηθούμε. Οι Άγιοι μίλησαν για τα ψεύτικα θαύματα που θα κάνει ο Αντίχριστος, προειδοποίησαν για τον κίνδυνο πλάνης από τα ψεύτικα οράματα στον ουρανό. Οι εξωγήινοι προωθούνται ως μέρος της έλευσης του Αντιχρίστου