Ρ.Κένεντι: «Δεν τρώμε αληθινές τροφές αλλά ουσίες που μοιάζουν με τροφές»!

Ρ.Κένεντι: «Δεν τρώμε αληθινές τροφές αλλά ουσίες που μοιάζουν με τροφές»!

Ρ.Κένεντι: «Δεν τρώμε αληθινές τροφές αλλά ουσίες που μοιάζουν με τροφές»!

Ρ.Κένεντι: «Δεν τρώμε αληθινές τροφές αλλά ουσίες που μοιάζουν με τροφές»!

Σε μία τρομακτική καταγγελία προχώρησε δημοσίως ο υπουργός Υγείας των ΗΠΑ Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, ο οποίος είπε ότι πλέον οι άνθρωποι δεν καταναλώνουν τροφές, αλλά ουσίες που μοιάζουν με τροφές!

Στην πραγματικότητα ο Αμερικανός υπουργός υγείας επιβεβαίωσε αυτό που λίγο πολύ έχουμε διαπιστώσει άπαντες τα τελευταία χρόνια, ότι η ποιότητα της τροφής είναι πολύ κακή.

Κάνεις πλέον δεν νιώθει ότι λαμβάνει από την τροφή τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός γι’ αυτό και όλοι καταφεύγουν στα συμπληρώματα διατροφής από τα φαρμακεία.

Όμως όποιος τολμούσε να πει κάτι τέτοιο θεωρούνταν αυτόματα ένα είδος «ψεκασμένου συνωμοσιολόγου», αλλά τώρα έρχεται ένας κυβερνητικός αξιωματούχος μίας πανίσχυρης χώρας να το επιβεβαιώσει.

Η δήλωση του Ρόμπερτ Κένεντι έρχεται να επιβεβαιώσει την πρόρρηση του Πατροκοσμά, ο οποίος 250 χρόνια πριν είχε πει: «Τα πιάτα σας θα είναι γεμάτα, αλλά τα φαγητά δεν θα τρώγονται».

Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι έχει πλέον εκπληρωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό;

Ο Ρόμπερτ Κένεντι επισκέφθηκε ένα σχολείο στη Δυτική Βιρτζίνια, μαζί με τον Ρεπουμπλικάνο κυβερνήτη Πάτρικ Μορισέι, ως υποστήριξη της πολιτικής του με βάση την οποία η Πολιτεία αυτή υιοθέτησε έναν νόμο που απαγορεύει ορισμένες χρωστικές ύλες στα γεύματα που προσφέρουν οι σχολικές καντίνες.

Μάλιστα όπως ανακοίνωσε ο Μορισέι οι δικαιούχοι των κουπονιών τροφίμων του προγράμματος SNAP δεν θα μπορούν να αγοράζουν αναψυκτικά με αυτά.

Το πρόγραμμα SNAP, που χρηματοδοτείται με ομοσπονδιακούς πόρους και επιβλέπεται από το υπουργείο Γεωργίας, παρέχει στα νοικοκυριά με χαμηλό εισόδημα μια προπληρωμένη κάρτα με την οποία μπορούν να αγοράζουν φρούτα, λαχανικά, κρέας, γαλακτοκομικά αλλά επίσης και «σνακ και μη αλκοολούχα ποτά», όπως αναψυκτικά.

Ο Μορισέι ζητάει η Πολιτεία του να εξαιρεθεί από την κατανάλωση των αναψυκτικών με την προπληρωμένη κάρτα.

Το 2023, περισσότερα από 42 εκατομμύρια Αμερικανοί λάμβαναν κάθε μήνα αυτές τις προπληρωμένες κάρτες. Το ετήσιο κόστος του προγράμματος ξεπέρασε τα 112 δισεκ. δολάρια, σύμφωνα με την κυβέρνηση.

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω σήμερα στη χώρα και σε όλους τους άλλους κυβερνήτης είναι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κυβερνήτη Μορισέι και να ζητήσουν εξαίρεση από το υπουργείο μου και εμείς θα τους τη δώσουμε», είπε ο Κένεντι.

«Δεν τρώμε πλέον τροφή, τρώμε ουσίες που μοιάζουν με τροφή» είπε, συγκρίνοντας τις εταιρείες αναψυκτικών και κατεργασμένων τροφίμων με τις καπνοβιομηχανίες.

Ο ίδιος κατήγγειλε ορισμένες εταιρείες «ψεύτικων τροφίμων», όπως τις χαρακτήρισε, οι οποίες ασκούν ασφυκτικές πιέσεις σε Κυβερνήτες των ΗΠΑ που θέλουν να περάσουν συγκεκριμένα νομοσχέδια.

«Όταν ήμουν παιδί, τα ποσοστά διαβήτη στα παιδιά ήταν σχεδόν μηδενικά. Ένας τυπικός παιδίατρος θα έβλεπε μια περίπτωση διαβήτη στη ζωή του.

Σήμερα, 1 στα 3 παιδιά που περνάει την πόρτα του γραφείου του είναι προδιαβητικό ή διαβητικό».

«Το 38% των εφήβων είναι πλέον διαβητικοί, το 50% των ενηλίκων.

Δεν είναι μυστήριο για το από πού προέρχεται αυτό. Πριν από 20 χρόνια, δεν υπήρχε διαβήτης στην Κίνα. Σήμερα, το 50% του πληθυσμού είναι διαβητικός.

Γιατί είναι αυτό; Έφτιαξαν 20.000 καταστήματα γρήγορου φαγητού στην Κίνα και άρχισαν να πουλούν αμερικανικά επεξεργασμένα τρόφιμα».

Ποτέ κανείς υπουργός μίας κυβέρνησης πόσο μάλλον της αμερικανικής δεν παραδέχτηκε δημόσια τόσο μεγάλες αλήθειες.

Η τροφή δεν είναι μόνο θέμα απόλαυσης κυρίως είναι θέμα ζωής.

Χωρίς τροφή δεν ζει κανείς και αν η τροφή αυτή δεν είναι κατάλληλη αυτός που την καταναλώνει παρουσιάζει ευρεία γκάμα προβλημάτων, που αφορούν τις οργανικές λειτουργίες του, την ενέργεια που θα έχει για την καθημερινότητα του, ακόμα και την ίδια του την συμπεριφορά.

Όλοι έχουν κατανοήσει ότι κάτι δεν πάει καλά αφού τρώνε ντομάτες που δεν έχουν γεύση ντομάτας και είναι σκληρές σαν μπαλάκια του γκολφ, φαγητά με γεύσεις που δεν μπορούν να τις αντιστοιχίσουν με αυτές του πρόσφατου παρελθόντος και σοκολάτες που μοιάζουν με «τσιμέντο» με γεύση κακάο…

πηγή