Ρωσία -Μόνη εναντίων όλων… αλλά έχει τον Θεό μαζί της

Η Ρωσία αντιμετωπίζει ταυτόχρονα στρατιωτικά και οικονομικά δεκάδες κράτη!

Τα δυτικά κράτη αύξησαν τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας λίγο μετά την έναρξη της ρωσικής ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.

Οι 54 ξένες χώρες που παρέχουν στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία έχουν ξοδέψει πάνω από 200 δισεκατομμύρια δολάρια από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Μόσχας, ανέφερε χθες Πέμπτη το ρωσικό υπουργείο Άμυνας (MoD).

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αποκάλυψε επίσης ότι μια ομάδα περισσότερων από 500 διαστημικών οχημάτων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ εργάζεται προς το συμφέρον των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Αυτά περιλαμβάνουν πάνω από 70 δορυφόρους αναγνώρισης, με τους υπόλοιπους να είναι εμπορικά οχήματα διπλής χρήσης.

Επιπλέον, περισσότερα από 20.000 δορυφορικά τερματικά του δορυφορικού συστήματος Starlink είναι διαθέσιμα για το Κίεβο.

Σύμφωνα με τη Μόσχα, συνολικά 13.500 ξένοι μισθοφόροι – οι περισσότεροι από τους οποίους προέρχονται από την Ευρώπη – έφτασαν στην Ουκρανία για να πολεμήσουν για το καθεστώς Ζελένσκι.

Μετά την απομάκρυνση περίπου 6.000 μισθοφόρων και την φυγή περισσότερων από 5.500, μόνο 1.900 παραμένουν στη ζώνη ειδικής επιχείρησης.

Το ρωσικό υπουργείο πρόσθεσε ότι ξένα κράτη παρείχαν στον ουκρανικό στρατό πάνω από 1.600 «πακέτα» πυραύλων και όπλων πυροβολικού, περισσότερα από 200 αντιαεροπορικά συστήματα, περισσότερα από 5.220 τεθωρακισμένα οχήματα και περισσότερα από 23.000 drones.

Οι πραγματικοί αριθμοί ωστόσο ενδέχεται να είναι ακόμα μεγαλύτεροι!

πηγή