Ρώσοι αστροναύτες μαρτυρούν ότι συναντήσαν «αγγέλους» ή φτερωτά εξωγήινα όντα

Ρώσοι αστροναύτες από το Salyut 7, έναν  διαστημικό σταθμό, διηγήθηκαν δύο διαφορετικές συναντήσεις με «αγγέλους» ή φτερωτά εξωγήινα όντα.

Το Salyut 7 ήταν ο τελευταίος διαστημικός σταθμός αυτού του προγράμματος Salyut που ξεκίνησε στις 19 Απριλίου 1982 από τη Σοβιετική Ένωση, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Ολοκλήρωσε την αποστολή του το 1986. Αυτός ο σταθμός είχε μήκος 16 μέτρα και φιλοξένησε έξι πληρώματα.

Τον Ιούλιο του 1984, έξι από τους Ρώσους αστροναύτες του είδαν δύο ξεχωριστές παραστάσεις επτά γιγαντιαίων ανθρωποειδών και εξωγήινων (σαν αγγέλων) φτερωτών όντων. Είναι απίθανο να ήταν μια κοινή ή συλλογική ψευδαίσθηση, επομένως η έκθεση ήταν αληθινή.

Οι Ρώσοι αστροναύτες Leonid Kizim, Vladimir Solovyev και Oleg Atkov πέρασαν 237 ημέρες στο διάστημα το 1984 και ήταν οι τρεις μάρτυρες του πρώτου παραφυσικού φαινομένου που συνέβη στις 12 Ιουλίου 1984: η θέαση αγγέλων ή εξωγήινων φτερωτών όντων.

Το πρώτο πράγμα που παρατήρησαν ήταν «μια περίεργη πορτοκαλί λάμψη γύρω από το διαστημικό σκάφος. «Ήταν σαν ένα« σύννεφο »μυστηριώδους κοσμικής προέλευσης και όχι« διαρροή αερίου », όπως σκέφτηκε το πλήρωμα. Στο τέλος, μια «έκρηξη πορτοκαλιού φωτός» τους άφησε να τυφλωθούν στιγμιαία.

Είδαμε πεντακάθαρα επτά ανθρωποειδείς οντότητες (σαν άγγελοι) που ήταν τεράστιες .«είχαν ύψος πάνω από 24 μέτρα. Ένας από τους αστροναύτες είπε:

Αυτό που είδαμε ήταν επτά γιγαντιαίες μορφές ανθρώπινου σχήματος, αλλά με φτερά και φωτοστέφανα σαν ομίχλη, όπως στις κλασικές περιγραφές των αγγέλων.

Επιπλέον, αυτά τα όντα έδωσαν ένα είδος «ενέργειας» ή «αύρας» ειρήνης και θετικών συναισθημάτων (τους χαμογέλασαν ακόμη και!). Ήταν έξω από το Ρώσοι αστροναύτες ισχυρίζονται ότι συναντήσαν «αγγέλους» ή φτερωτά εξωγήινα όντα.για περίπου δέκα λεπτά και μετά εξαφανίστηκαν.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στις 17 Ιουλίου, μετά την άφιξη τριών άλλων αστροναυτών: Vladimir Dzhanibekov, Svetlana Savitskaya και Igor Volk. Οι επτά άγγελοι επανεμφανίστηκαν. Και τα δύο περιστατικά αναφέρθηκαν στον σταθμό διοίκησης στη Γη. Η πρώτη θεωρήθηκε από τους υπεύθυνους επιστήμονες ως παραίσθηση που προκαλείται από την απώλεια οξυγόνου και τις αλλαγές πίεσης μετά την δεύτερη όμως εμφάνιση επικράτησε απόλυτη σιωπή για το γεγονός που δημοσιοποιήθηκε από το πλήρωμα .

https://www.enjoynews.gr/rosoi-astronaytes-ischyrizontai-oti-synantisan-aggeloys-i-fterota-exogiina-onta/