Ρώσοι κομάντος ΜΕΣΑ στο Κίεβο! «ΣΒΗΝΕΙ» η κυβέρνηση Ζελένσκι – Κατελήφθη το ΔΙΕΘΝΕΣ αεροδρόμιο

Σε λιγότερο από 24 ώρες οι Ρώσοι είναι κοντά στο να επιτύχουν τους στόχους τους…
[sc name=”eidi-roychismoy” ][/sc]

Ολομέτωπη είναι η επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία, με ρωσικά μαχητικά και ελικόπτερα να βομβαρδίζουν από αέρος, ενώ τανκς και στρατιώτες πολιορκούν το Κίεβο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες Ρώσοι κομάντος έχουν εισχωρήσει στην ουκρανική πρωτεύουσα, ίσως ακόμα και κοντά στο Κοινοβούλιο, προσπαθώντας να διαλύσουν τον κυβερνητικό μηχανισμού,.

Ο Ζελένσκι φέρεται να δήλωσε στους Δυτικούς πως δεν ξέρει για πόσο θα είναι ακόμα ζωντανός.

Παράλληλα, οι ρωσικές δυνάμεις έθεσαν στον έλεγχό τους το διεθνές αεροδρόμιο Αντόνοφ, 15 μίλια έξω από το Κίεβο!

Λίγο πριν τις 15:00 μετά το μεσημέρι, σύμφωνα με ανταποκριτές διεθνών ΜΜΕ και μαρτυρίες κατοίκων, ρωσικά ελικόπτερα Mi-8 πραγματοποίησαν επιχείρηση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αντόνοβ, το οποίο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από την ουκρανική πρωτεύουσα.

Όπως μεταδίδει o Αμερικανός δημοσιογράφος Κρίστοφερ Μίλερ, ανταποκριτής στο Buzzfeed News στο Twitter, ενας μεγάλος αριθμός από ρωσικά Mi-8 συμμετέχουν στην επιχείρηση με στόχο τον ζωτικής σημασίας αερολιμένα, που βρίσκεται στο Χοστόμελ.

«Το υπουργείο Εσωτερικών λέει ότι η Ρωσία έχει πλέον τον έλεγχο» γράφει στην ανάρτησή του ο Μίλερ. Όπως επισημαίνει, πρόκειται για μία ιδιαίτερα επικίνδυνη εξέλιξη, αφού το Αεροδρόμιο Αντόνοβ (γνωστό και ως Χοστόμελ) βρίσκεται πολύ κοντά στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Φαίνεται πως σε λιγότερο από 24 ώρες οι Ρώσοι θα έχουν επιτύχει τον στόχο τους.

 

 

 


el.gr