• Χαρμολύπη
    Χαρμολύπη
    Συλλογικό έργο - Κλασσικά διηγήματα μεγάλων συγγραφέων 9 σημαντικοί συγγραφείς μοιράζονται τη δική τους...
  • Επειδή-αγαπώ
    Επειδή αγαπώ
    Συγγραφέας: Μητροπολίτης Διοκλείας Κάλλιστος Ware Εισαγωγή: π. Αλέξανδρος Καριώτογλου Μετάφραση: Κώστας...

«Σε 10 χρόνια η ανθρωπότητα θα συγχωνευθεί με τον ψηφιακό κόσμο» – ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ Σβαμπ, vid

Ο επικεφαλής και φερόμενος ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab, μιλώντας στην Σύνοδο Κορυφής του 2024 για την παγκόσμια διακυβέρνηση ή των παγκόσμιων κυβερνήσεων είπε, όπως διαβάσατε στο ΕΛ, ότι η ανθρωπότητα μεταβαίνει «σε μια νέα εποχή», όπου θα αντικρίσει μια «Νέα Αυγή»!

Όντας πιο λεπτομερής, σε νέα του παρέμβαση, σχετικά με το πώς μπορεί να μοιάζει αυτή η δυστοπική πραγματικότητα, ο διεθνιστής του WEF είπε ότι οι άνθρωποι θα συγχωνευθούν με τον ψηφιακό κόσμο και ότι οι βιολογικές μας διαστάσεις θα αλλάξουν.

Ο Schwab μάλιστα προέβλεψε ότι ο κόσμος θα μοιάζει «εντελώς διαφορετικός από ό,τι είναι τώρα» μέσα σε μόλις δέκα χρόνια!

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά:

«Σκεφτείτε απλώς την δύναμη του συνδυασμού της τεχνητής νοημοσύνης, της κβαντικής υπολογιστικής και των μεγάλων δεδομένων.

Επομένως, ο συνδυασμός των διαφορετικών τεχνολογιών είναι αυτός που θα φέρει πραγματικά την αλλαγή εκ θεμελίων.

Και τελικά πιστεύω πως πρέπει να ετοιμαστούμε για έναν κόσμο όπου θα δούμε μια συγχώνευση των υλικών, των ψηφιακών και των βιολογικών μας διαστάσεων. Επομένως, θα ‘ναι ένας κόσμος που θα ενσωματώνει τις υλικές, τις βιολογικές και τις ψηφιακές διαστάσεις.

Συνεπώς, θα ‘ναι ένας νέος κόσμος…

Και βλέποντας τον κόσμο σε 10 χρόνια από τώρα, πιθανότατα θα ‘ναι εντελώς διαφορετικός από αυτό που είναι τώρα…»

 

 

πηγή