Επίκαιρα

Στα κλεφτά παραμονή 15αύγουστου έφεραν την ΚΥΑ- Μηνιαίο «χαράτσι» από 160 ευρώ για κάθε έναν ανεμβολίαστο! – ΒΙΝΤΕΟ

Αντίδραση μηδέν! Όλοι κάνουν μπάνια…

Θέμα ημερών είναι η ανακοίνωση της νέας Κοινής Υπουργικής Απόφασης η οποία θα επιχειρήσει να φτωχοποιήσει ακόμη περισσότερο εκατομμύρια Έλληνες.

Πλέον θα απαιτείται από τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα η δήλωση 2 rapid ή pcr τεστ την εβδομάδα προκειμένου να τους επιτρέπεται να εργάζονται!

Η τιμή του πιο φθηνού rapid test, εφόσον αυτό γίνεται σε ιδιωτική δομή, ανέρχεται στα 20 ευρώ (160 € το μήνα), ενώ όσον αφορά το pcr η «χασούρα» αγγίζει τα 60 με 80 ευρώ ανά τέστ (κάπου 500€ το μήνα).

Το μηνιαίο «χαράτσι» θα ξεκινά από τα 160 ευρώ για κάθε ένα άτομο και θα εκτοξεύεται ακόμη περισσότερο αν στην εξίσωση συμπεριλάβει κανείς τα ακόμα πιο ακριβά μοριακά (ή pcr) τεστ.

Αυτό σημαίνει πως μία οικογένεια όπου και οι δύο γονείς είναι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να δαπανά από τον μηνιαίο λογαριασμό της 320 ευρώ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε εξάλλου και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην χθεσινή του τηλεοπτική συνέντευξη, δηλώνοντας πως «οι ανεμβολίαστοι θα υποβάλλονται σε διπλά τεστ που θα τους κοστίσουν χρόνο και χρήμα».

Αυτό που μένει να οριστεί είναι αν θα ακολουθηθεί στην πράξη το «μοντέλο της Κύπρου», δηλαδή αν θα απαγορευτεί στις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ να διεξάγουν δωρεάν rapid τεστ σε ανεμβολίαστους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (π.χ. ανηλίκους).

Δείτε το βίντεο πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

blob:https://www.brighteon.com/18aa5c93-e38e-4cf5-ac3a-7f0677946219

πηγή