Στέλνουμε μαζικά χιλιάδες emails στην Αρχιεπισκοπή και στα αρμόδια υπουργεία για το επαίσχυντο νομοσχέδιο του γάμου των Σοδόμων

❌❌❌ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ :

id.grafeion@iaath.gr
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΟΡΕΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΩΣ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ .ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ .

Φίλες και φίλοι 15 Φεβρουαρίου είναι η καταλυτική ημερομηνία ψήφισης του επαίσχυντου νομοσχεδίου του γάμου τών (Σοδόμων)… ελάτε να διατρανώσουμε την αντίθεση μας στέλνοντας μαζικά μέσα στις επόμενες 3 μέρες χιλιάδες email με την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας στα αρμόδια υπουργεία.
Αντιγράψτε και στείλτε την επιστολή με το email που έχετε δηλώσει στο gov. gr η με οποιοδήποτε άλλο μαζί με το όνομα σας…
ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ
…………………………………………………
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΕΡΩΤΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΑΜΟ

Αξιότιμε κύριε-α Υπουργέ

Σε ορισμένη ημερομηνία θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο που αφορά «Την Ισότητα στον πολιτικό γάμο. Τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις». Νομοθέτημα που αντιβαίνει στις κοινωνικές και ηθικές αρχές των Ελλήνων πολιτών, του Συντάγματος και της φύσης.

Ενώνω την φωνή μου με την πανελλήνια αγανάκτηση για το κατατεθὲν νομοσχέδιο και εκφράζω την μεγάλη μου πικρία για την στάση του ελληνικού κοινοβουλίου.

Βλέπω την κοινωνία μας καθημερινά με ανησυχία και αγωνία να βυθίζεται όλο και πιο πολύ στην ‘’τάχα’’ βαπτιζόμενη ανάπτυξη και πρόοδο.

Το θεμελιώδες κύτταρο της κοινωνίας μας που είναι η οικογένεια βάλλεται από παντού. «Άρσεν καὶ θήλυ εποίησεν αυτούς» (Γεν. 1.27) πάνω σε αυτή την πρωτόλεια μορφή οικογένειας δημιουργήθηκε ο κόσμος. Κι ο νόμος σήμερα θέλει το ‘’κατά φύσιν’’ να γίνει ‘’παρα φύσιν’’. Ο Άρειος Πάγος με την 1428/2017 απόφασή του έκρινε ανυπόστατο τον γάμο δύο ομοφυλοφίλων, καθώς οι ηθικές και κοινωνικές αξίες, οι παραδόσεις του ελληνικού λαού δεν αποδέχονται τέτοιο γάμο. Η απόφασή υπ. αριθ. 503/2020 στο Εφετείο των Αθηνών έκρινε ότι αντίκειται στη δημόσια τάξη, η υιοθεσία ανήλικου τέκνου από ομόφυλο ζευγάρι. Η εργαλειοποίηση της γυναικείας μήτρας και τα δικαιώματα των παιδιών δεν φαίνεται να ανησυχούν κανέναν.

Και σε όλα αυτά να προσθέσουμε την μεθοδευμένη προπαγάνδα και προβολή που δέχονται τα παιδιά και οι νέοι όντας σε αυτήν την ευαίσθητη ηλικία ώστε να επηρεάζονται και να συγχύζονται, αφού δεν μπορούν να έχουν ξεκάθαρη αντίληψη για ότι συμβαίνει και είναι εις βάρος τους.

Μην ξεχνάτε πως στη θέση στην οποία βρίσκεστε σας ανέβασε ο λαός με την δική του ψήφο. Ζητώ λοιπόν, να μας εκπροσωπείτε πάντα με γνώμονα το ήθος και τις αρχές που διέπουν την κοινωνία μας, και απαιτώ να αποσυρθεί άμεσα το παρόν νομοσχέδιο.

“Η παρούσα ηλεκτρονική επιστολή αποστέλλεται ως ερώτημα για το τι προτίθεστε να κάνετε σχετικά; Ως εκ τούτου ζητώ να πρωτοκολληθεί (όπως ορίζεται από τον κανονισμό) αναμένοντας και την σχετική απάντηση ”

Ευχαριστώ

Υπ.Εσωτερικών Email: ypourgos@ypes.gr

Υπ.Επικρατείας Email: mincoord@primeminister.gr

Υπ.Κοινων.συνοχής και οικογένειας Email: ypourgos@minscfa.gov.gr