«Συναγερμός» πιθανού ξεσηκωμού στα νησιά του Αιγαίου! Η ώρα που περίμεναν οι Τούρκοι; vid

Η Μέση Ανατολή ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου! Πού είναι όλοι αυτοί που κατηγορούσαν όσους προειδοποιούσαν για όλα αυτά ως «ρατσιστές»;

Μία κατάσταση, την οποία ενδεχομένως η Τουρκία επιδιώκει!

Αυτή την στιγμή επικρατεί αναβρασμός σε κλειστές δομές φιλοξενίας αλλοδαπών σε Σάμο, Λέρο και Χίο!

Ως δικαιολογία παρουσιάζονται τα τραγικά γεγονότα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη, ωστόσο είναι πολύ πιθανό, ανάμεσα στους αλλοδαπούς, να υπάρχουν εκείνοι που καθοδηγούν καταστάσεις με απώτερο σκοπό την αποσταθεροποίηση της περιοχής!

Με λίγα λόγια, η κατάσταση στην Μέση Ανατολή μπορεί να σηκώσει κύμα, το οποίο θα πλήξει τα νησιά του Αιγαίου με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Ενδεικτικό της έντασης που επικρατεί στις κλειστές δομές, το περιστατικό που καταγράφηκε στις 23:20 το βράδυ της Τρίτης στην κλειστή δομή της Σάμου, όπου 700 άτομα, Άραβες διαφορετικών εθνικοτήτων, κυρίως από Παλαιστίνη και Συρία, συγκεντρώθηκαν μπροστά από την κεντρική πύλη της δομής, φωνάζοντας συνθήματα για ελευθερία της Παλαιστίνης και κατά του Ισραήλ, θέλοντας υπό αυτό το πρόσχημα, να ανοίξουν τις πύλες της δομής προκειμένου να βγουν από αυτή!

Οι αστυνομικοί προέβησαν σε επτά προσαγωγές, εκ των οποίων οι πέντε μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Πόσο θα αντέξουν όμως οι αστυνομικές δυνάμεις εμπρός στις ορδές που έχουν συγκεντρωθεί στα νησιά του Αιγαίου;

Τι κρύβει η επόμενη μέρα για τον ακριτικό Ελληνισμό;

Πάντως, την τελευταία εβδομάδα έχουν μετακινηθεί αστυνομικές διμοιρίες σε Κω, Λέρο, και Σάμο για την αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών ενώ οι δομές επιτηρούνται εναέρια, από drones της Αστυνομίας, που δίνουν απευθείας εικόνα στα κέντρα επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, και των Αστυνομικών Διευθύνσεων Λέσβου, Χίου και Σάμου.

Ο τεράστιος αριθμός μουσουλμάνων αλλοδαπών στα κέντρα φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα, όπως επίσης και η αύξηση των μεταναστευτικών ροών μετά τα όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ και στην Λωρίδα της Γάζας προμηνύουν δύσκολες μέρες, ειδικά αν η κατάσταση στην Μέση Ανατολή δεν εκτονωθεί!

Οι επικεφαλής υπηρεσιών ερευνούν το εσωτερικό κέντρων φιλοξενίας, επιδιώκοντας καθημερινή αναφορά των κινήσεων ατόμων, που κινούν υποψίες για πιθανή ριζοσπαστικοποίηση και εξτρεμιστικές ενέργειες. Όλα αυτά παλαιότερα χαρακτηρίζονταν ως «ακραία και εθνικιστική τοποθέτηση». Ο κόσμος δυστυχώς έχει μνήμη χρυσόψαρου…

 


πηγή