ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό ζαργάνες καθαρισμένες
- 3-4 ώριμες ντομάτες κομμένες σε κύβους
- 2 πιπεριές Φλωρίνης κόκκινες ψιλοκομμένες σε μικρά μπαστουνάκια
- 1-2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες σε μικρά μπαστουνάκια
- 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη (ή μπούκοβο) σε μικρά μπαστουνάκια
- 3-4 σκελίδες σκόρδο (χωρίς το εσωτερικό φύτρο) ψιλοκομμένες
- Αλάτι, πιπέρι
- Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Απλώνετε τις ζαργάνες στο ταψί.
- Αν είναι πολύ μεγάλες τις κόβετε στη μέση.
- Ρίχνετε από πάνω τις ντομάτες, τις πιπεριές, το σκόρδο και αλατοπιπερώνετε.
- Προσθέτετε ελαιόλαδο και ψήνετε στους 200 βαθμούς για μία ώρα περίπου.