Τα CBDC έρχονται και η ελίτ σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει αυτά τα «ψηφιακά νομίσματα» για να υποδουλώσει την ανθρωπότητα

Τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας αναπτύσσονται πυρετωδώς σε όλο τον κόσμο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να μας ανησυχήσει βαθιά. Για μια στιγμή, θα ήθελα να φανταστείτε έναν κόσμο όπου η κυβέρνηση γνωρίζει αμέσως κάθε φορά που αγοράζετε ή πουλάτε κάτι. Καμία συναλλαγή δε θα ήταν ποτέ πραγματικά ιδιωτική, ούτε καν οι πιο προσωπικές ή ενοχλητικές. Επιπλέον, τα χρήματά σας δεν θα ήταν πραγματικά δικά σας σε ένα τέτοιο σύστημα.

MICHAEL SNYDER – theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Η πρόσβασή σας στο σύστημα ψηφιακών νομισμάτων θα ήταν ένα προνόμιο που θα μπορούσε ενδεχομένως να ανασταλεί ή να ανακληθεί με ένα κλικ του ποντικιού. Ξαφνικά δεν θα μπορούσατε να αγοράσετε ή να πουλήσετε τίποτα και θα γινόσασταν παρίας από την κοινωνία. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δοθεί ποτέ τέτοια εξουσία σε καμία κυβέρνηση.

Δυστυχώς, τα CBDC έρχονται και πρόκειται να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο με τον οποίο γίνεται το εμπόριο.

Εδώ, στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα του Σαν Φρανσίσκο δημοσίευσε μια λίστα θέσεων εργασίας για έναν «Αρχιτέκτονα Κρυπτογράφησης Ανώτερου» για να εργαστεί στην ανάπτυξη ενός ψηφιακού δολαρίου.

Ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ Γουόρεν Ντέιβιντσον είναι πολύ αναστατωμένος για αυτό, επειδή πιστεύει πως ένα CBDC που εκδίδεται από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ θα ήταν το «οικονομικό ισοδύναμο του Αστέρα του Θανάτου»:

Η περιγραφή εργασίας διευκρίνιζε ότι η Federal Reserve αναζητά έναν τεχνολόγο για να «διεξάγει έρευνα και ανάπτυξη ψηφιακών νομισμάτων κεντρικής τράπεζας (CBDC).

Ο εμπειρογνώμονας θα εργαστεί για να «διασφαλίσει πως η Federal Reserve είναι σε καλή θέση για να σχεδιάσει, να αναπτύξει και να εφαρμόσει τεχνολογία για την υποστήριξη ενός CBDC όπως μπορεί να απαιτείται από το Συμβούλιο των Διοικητών».

Παρόλο που η λίστα θέσεων εργασίας δείχνει ότι η Federal Reserve εργάζεται μόνο στην έρευνα CBDC, ο εκπρόσωπος Davidson πιστεύει πως είναι ένα σημάδι του τι πρόκειται να έρθει και το περιέγραψε ως το «οικονομικό ισοδύναμο του Αστέρα του Θανάτου».

Ο Davidson πρόσθεσε πως το CBDC θα μετατρέψει τα χρήματα σε εργαλείο εξαναγκασμού και ελέγχου.

Δυστυχώς, πέτυχε ακριβώς τον στόχο.

Μόλις τα «ψηφιακά δολάρια» που εκδίδονται από την Federal Reserve γίνουν η κυρίαρχη μορφή νομίσματος στο έθνος μας, όποιος έχει εξουσία πάνω σε αυτό το σύστημα θα είχε πραγματικά ένα άνευ προηγουμένου «εργαλείο εξαναγκασμού και ελέγχου».

Δεν πρέπει λοιπόν να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό.

Δυστυχώς, τα CBDC βρίσκονται τώρα σε ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο.

Για παράδειγμα, το Ηνωμένο Βασίλειο κινείται προς την ανάπτυξη του δικού του CBDC:

Ο de facto επικεφαλής του Υπουργείου Οικονομικών της Αυτού Μεγαλειότητας ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι η Τράπεζα της Αγγλίας έχει ξεκινήσει διαβουλεύσεις για την εφαρμογή ενός Ψηφιακού Νομίσματος της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) που θα μπορούσε να εισαγάγει το παγκοσμιοποιητικό όραμα μιας κοινωνίας χωρίς μετρητά στην οποία όλες οι συναλλαγές είναι ανιχνεύσιμες από την κυβέρνηση.

Ο καγκελάριος του Οικονομικού Τζέρεμι Χαντ αποκάλυψε ότι, στο πλαίσιο των «μεταρρυθμίσεων του Εδιμβούργου» των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών της Βρετανίας, η Τράπεζα της Αγγλίας θα ξεκινήσει διαβουλεύσεις για το σχεδιασμό ενός ψηφιακού νομίσματος της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) που θα λειτουργούσε ως ψηφιακή έκδοση της στερλίνας.

Εν τω μεταξύ, η ΕΕ εξετάζει τη δημιουργία μιας ψηφιακής έκδοσης του ευρώ. Τα παρακάτω προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας:

Συνεργαζόμαστε με τις εθνικές κεντρικές τράπεζες της ζώνης του ευρώ για να διερευνήσουμε εάν θα εισαχθεί ένα ψηφιακό ευρώ. Θα ήταν ένα ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας, ένα ηλεκτρονικό ισοδύναμο με μετρητά. Και θα συμπλήρωνε τα τραπεζογραμμάτια και τα κέρματα, δίνοντας στους ανθρώπους μια πρόσθετη επιλογή σχετικά με τον τρόπο πληρωμής.

Ένα CBDC δοκιμάζεται επί του παρόντος στη Βραζιλία και αποδεικνύεται ότι έχει κρυφές λειτουργίες backdoor που θα επέτρεπαν στην κυβέρνηση να «παγώσει τα κεφάλαια των ανθρώπων και να προσαρμόσει τα υπόλοιπά τους κατά βούληση»:

Η Βραζιλία, όπως και οι περισσότεροι άλλοι κύριοι, επιδιώκει να ελέγξει τον πληθυσμό με ένα ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας ή CBDC. Το πιλοτικό του πρόγραμμα έδωσε τη δυνατότητα στην άρχουσα τάξη να έχει τον απόλυτο έλεγχο των χρημάτων των σκλάβων.

Το νέο σύστημα περιέχει κρυφές λειτουργίες κερκόπορτας που επιτρέπουν στην κυβέρνηση της Βραζιλίας να παγώσει τα κεφάλαια των πολιτών και να προσαρμόσει τα υπόλοιπά τους κατά βούληση. Παρόλο που αυτά τα χαρακτηριστικά είναι «κρυμμένα», δεν υπάρχει κανένα μυστικό για το γιατί αυτοί οι κοινωνιοπαθείς χρειάζονται τόσο απεγνωσμένα ανθρώπους να αποδεχτούν την υποδούλωσή τους μέσω ενός συστήματος CBDC.

Σύμφωνα με έναν προγραμματιστή blockchain με το όνομα Pedro Magalhaes, ιδρυτή της εταιρείας συμβούλων Web3 Iora Labs, η άρχουσα τάξη θα έχει πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό κάθε σκλάβου μόλις ανοίξει το σύστημα CBDC.

Ο Magalhaes ισχυρίστηκε πως αναμόρφωσε τον κώδικα πίσω από το πρόγραμμα CBDC της Βραζιλίας, κάτι που τον οδήγησε σε αυτή τη συγκλονιστική ανακάλυψη.

Και στη Ρωσία, το «ψηφιακό ρούβλι» είναι ήδη εδώ.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε «το νομοσχέδιο για το ψηφιακό ρούβλι»:

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε σήμερα το νομοσχέδιο για το ψηφιακό ρούβλι, το οποίο επιτρέπει στην κεντρική τράπεζα της χώρας να εκδίδει το δικό της ψηφιακό νόμισμα.

Το ψηφιακό ρούβλι, το οποίο η Τράπεζα της Ρωσίας σκέφτεται εδώ και καιρό, θα χρησιμοποιηθεί για πληρωμές μαζί με άλλες μεθόδους, σύμφωνα με τις νέες τροποποιήσεις στον Αστικό Κώδικα της Ρωσίας. Η διαχείριση των λογαριασμών του ψηφιακού ρουβλίου θα γίνεται από την κεντρική τράπεζα, λέει ο νόμος . Το νομοσχέδιο πέρασε την τρίτη και τελική του συζήτηση στις 11 Ιουλίου και περίμενε την υπογραφή του προέδρου.

Το ψηφιακό ρούβλι είναι ένα έργο CBDC στο οποίο εργάζεται η Τράπεζα της Ρωσίας από το 2020, όταν η Τράπεζα της Ρωσίας δημοσίευσε την πρώτη της αναλυτική έκθεση για το θέμα. Αργότερα, η ρυθμιστική αρχή ενημέρωσε την έκθεση, συμπεριλαμβανομένων των σχολίων από ρωσικές τράπεζες και άλλους συμμετέχοντες στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Η ρυθμιστική αρχή ανακοίνωσε ότι άρχισε να πιλοτάρει το σύστημα με ορισμένες ρωσικές τράπεζες το Φεβρουάριο του 2022, λίγο πριν η χώρα ξεκινήσει έναν πόλεμο στην Ουκρανία.

Αυτή ήταν μια ιστορική εξέλιξη.

Γιατί λοιπόν δεν ακούσαμε σχεδόν τίποτα γι’ αυτό στις ειδήσεις;

Συνολικά, αναφέρεται ότι 130 διαφορετικές χώρες ενδιαφέρονται τώρα να αναπτύξουν δυνητικά τα δικά τους CBDC:

Από 195 χώρες στον κόσμο, 130 έθνη κινούνται προς τη δημιουργία του ψηφιακού νομίσματος της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC).

Ουάου.

Ο κόσμος μας αλλάζει τόσο γρήγορα τώρα.

Μόλις εισαχθεί ένα «ψηφιακό νόμισμα» στον τόπο διαμονής σας, πώς θα διατηρήσετε το «ψηφιακό πορτοφόλι» σας ασφαλές;

Σε τελική ανάλυση, κάποιος θα μπορούσε απλώς να κλέψει το «ψηφιακό πορτοφόλι» σας και να ξοδέψει όλο το «ψηφιακό νόμισμα» που έχετε εξοικονομήσει.

Λοιπόν, ένας Γερμανός οικονομολόγος προειδοποιεί πως τελικά θα μπορούσαμε να δούμε «ψηφιακά πορτοφόλια» να εμφυτεύονται κάτω από το δέρμα:

Ένας γνωστός Γερμανός οικονομολόγος αποκάλυψε ότι οι κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο σχεδιάζουν να εισαγάγουν ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας (CBDC) με τη μορφή μικροτσίπ εμφυτευμένων κάτω από το δέρμα. Αυτή η τεχνολογία θα επιτρέψει τον πλήρη έλεγχο της κυβέρνησης στα προσωπικά οικονομικά των πολιτών της.

«Με δίδαξε ένας κεντρικός τραπεζίτης [ότι] τα CBDC μοιάζουν με έναν μικρό κόκκο ρυζιού που θέλουν να βάλουν κάτω από το δέρμα σου», είπε ο Richard Werner σε μια συνέντευξη στον podcaster Ivor Cummins. Ο Werner είναι γνωστός για την ανάπτυξη της πλέον διαδεδομένης τραπεζικής πρακτικής της ποσοτικής χαλάρωσης.

Ας ελπίσουμε πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί σύντομα.

Αλλά πραγματικά ζούμε σε πρωτόγνωρους καιρούς, και κάθε χρόνο θα γίνονται όλο και πιο τρελοί.

Εάν πρόκειται να αντιταχθούμε στην εφαρμογή των CBDC, η ώρα είναι τώρα.

Ας ελπίσουμε πως μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερους ανθρώπους στον γενικό πληθυσμό να ξυπνήσουν, επειδή το ρολόι χτυπάει.

https://www.freepen.gr/2023/08/cbdc.html