• Επειδή-αγαπώ
  Επειδή αγαπώ
  Συγγραφέας: Μητροπολίτης Διοκλείας Κάλλιστος Ware Εισαγωγή: π. Αλέξανδρος Καριώτογλου Μετάφραση: Κώστας...
 • PD.978-618-5573-07-2
  Ευλογημένο καταφύγιο
  Συγγραφέας: Φώτης Κόντογλου Αριθμός σελίδων 376 Διαστάσεις 21x14 "Οι άνθρωποι βρίσκονται σε ακατάπαυστη...
 • ΣΗΜΑΙΑ-ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ
  Σημαία Βυζαντινή
  Βυζαντινή σημαία από ειδικό πολυεστερικό σημαιόπανο με διπλές ραφές.
 • Ο-εαυτός-μας-και-ο-άλλος
  Ο εαυτός μας και ο άλλος
  Στοχασμοί για τις ανθρώπινες σχέσεις Συγγραφέας: Μητροπολίτης Αντώνιος του Σουρόζ (Anthony Bloom) Ανθολόγηση...
 • CO.7881558
  Ελληνική σημαία Ξηράς
  Ελληνική σημαία Ξηράς
Τα μεσάνυχτα, οι σιωνιστές συγκεντρώθηκαν στο Τείχος των Δακρύων για να προσευχηθούν για την έλευση του ”Μεσσία” (Αντίχριστου)! ΒΙΝΤΕΟ.

Τα μεσάνυχτα, οι σιωνιστές συγκεντρώθηκαν στο Τείχος των Δακρύων για να προσευχηθούν για την έλευση του ”Μεσσία” (Αντίχριστου)! ΒΙΝΤΕΟ

Τα μεσάνυχτα, οι σιωνιστές συγκεντρώθηκαν στο Τείχος των Δακρύων για να προσευχηθούν για την έλευση του ”Μεσσία” (Αντίχριστου)! ΒΙΝΤΕΟ

”Χθες το βράδυ, τα μεσάνυχτα, οι Εβραίοι συγκεντρώθηκαν στο Κότελ (Τείχος των Δακρύων) για να προσευχηθούν στον Δημιουργό του κόσμου και να τον παρακαλέσουν να φέρει τον Machia’h (Μεσσία που σύμφωνα με χριστιανική εσχατολογία θα είναι ο Αντίχριστος). Καταλαβαίνετε ότι σε τέτοιες συνθήκες, κανένας εχθρός δεν θα μπορέσει να μας καταβάλει” επαίρεται το site Torah (Tορά)-Box..

To Δυτικό Τείχος ή Τείχος των Δακρύων είναι τμήμα του αρχαίου τείχους του όρους του Ναού και αποτελεί ίσως το πιο ιερό σημείο για τους Εβραίους εκτός του ίδιου του όρους. Σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση, το τείχος είναι τμήμα του Δεύτερου Ναού της Ιερουσαλήμ.Aδημονούν να οικοδομήσουν τον Τρίτο Ναό για να τον θρονιάσουν..

dimpenews.com