Τάκερ Κάρσλον: Ο Κλάους Σβαμπ είναι ξεμωραμένος όσο ο Μπάιντεν

Τάκερ Κάρσλον: Ο Κλάους Σβαμπ είναι ξεμωραμένος όσο ο Μπάιντεν

Τάκερ Κάρσλον: Ο Κλάους Σβαμπ είναι ξεμωραμένος όσο ο Μπάιντεν

Απηύδυσε και ο Tucker Carlson με τις μαριονέτες διεθνιστές!

Ο δημοφιλής Αμερικανός δημοσιογράφος, που πρόσφατα είχε…«ανακριθεί» στη Σύνοδο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης (World Government Summit) για τη συνέντευξη που είχε πάρει από τον Πούτιν στη Μόσχα, διηγήθηκε στην κάμερα την…άσχημη εμπειρία που είχε με τον Κλάους Σβαμπ.

Σε ό,τι αφορά τον επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, τον οποίο και…μιμήθηκε με την χαρακτηριστικά εκνευριστική προφορά του, ο Τάκερ έθιξε και το θέμα με τα τσιπάκια στον εγκέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό που με ενοχλεί πραγματικά είναι η ιδέα της χρήσης της τεχνολογίας για να αλλάξεις τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Είναι εντελώς σατανικό. Έκατσα κοντά τις προάλλες με τον Κλάους Σβαμπ.

Είναι εντελώς ηλίθιος. Σχεδόν 100 ετών. Δεν νομίζω ότι αυτός θα οργανώσει τίποτα ξανά. Είναι εντελώς διακοσμητικός, κ@πανος. Και άρχισε να μιλάει με αυτό το επικριτικό του ύφος και την προφορά του και έλεγε:

“Πρέπει να ακολουθήσουμε έναν ηθικό τρόπο ως προς τη χρήση της τεχνολογίας για να βελτιώσουμε τον ανθρώπινο εγκέφαλο και να εμφυτεύσουμε τσιπάκια στον εγκέφαλο”»:

πηγή