Τάκερ Κάρσλον: Πνευματικές δυνάμεις (δαίμονες;) επηρεάζουν την ανθρωπότητα... Έχει συνάψει κάποιου είδους συμφωνία μ’ αυτές τις οντότητες η κυβέρνηση των ΗΠΑ;

Τάκερ Κάρσλον: Πνευματικές δυνάμεις (δαίμονες;) επηρεάζουν την ανθρωπότητα… Έχει συνάψει κάποιου είδους συμφωνία μ’ αυτές τις οντότητες η κυβέρνηση των ΗΠΑ;

Τάκερ Κάρσλον: Πνευματικές δυνάμεις (δαίμονες;) επηρεάζουν την ανθρωπότητα… Έχει συνάψει κάποιου είδους συμφωνία μ’ αυτές τις οντότητες η κυβέρνηση των ΗΠΑ;

Ο δημοσιογράφος Tucker Carlson εξήγησε κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου podcast με τον πρώην στέλεχος του Αμερικανικού Ναυτικoύ, Shawn Ryan, ότι πιστεύει ότι η ανθρωπότητα έχει βυθιστεί σε έναν πνευματικό πόλεμο και ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να είναι στον ορίζοντα καθώς χαράσσονται οι τελευταίες πνευματικές διαχωριστικές γραμμές.

Όταν ο Ράιαν τον ρώτησε αν πιστεύει ότι ο κόσμος πλησιάζει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Κάρλσον είπε, “Είμαστε πολύ κοντά σε αυτό, όπως γνωρίζετε. Πραγματικά, πολύ, πολύ κοντά.”

«Το γεγονός ότι οποιοσδήποτε θα σκεφτόταν ακόμη και να φτάσει σε απόσταση χιλίων μιλίων με μια πυρηνική ανταλλαγή απλώς σας δείχνει ότι η βασική παρόρμηση εδώ είναι η αυτοκτονία», είπε και συνέχισε: “Γι’ αυτό προσωπικά πιστεύω ότι όλο αυτό είναι πνευματικό. Η λέξη “δαιμονικό” ξαφνικά χρησιμοποιείται υπερβολικά, βρίσκεται παντού, γιατί είναι αληθινή.” (ΕΔΩ το βίντεο)

Τι έχει πει παλαιότερα ο Τάκερ

Σημειώνεται πως ο Τάκερ Κάρσλον έχει κάνει λόγο για υπερδιάστατες/πνευματικές δυνάμεις (δαίμονες;) επηρεάζουν την ανθρωπότητα με τέτοιο βαθύ τρόπο που το ελεγχόμενο περιβάλλον όπου υπάρχει η ανθρωπότητα μπορεί να συγκριθεί με μια «φάρμα μυρμηγκιών». 

Απαντώντας, τότε, σε μια ερώτηση σχετικά με τους εξωγήινους, τα UFO, ο Τάκερ είπε: «Δεν είναι εξωγήινοι… Ήταν πάντοτε εδώ! 

Και πραγματικά πιστεύω πως (όλο αυτό) είναι πνευματικό. Αν η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε πράγματι επαφή, άμεση επαφή μ’ αυτές τις οντότητες, ό,τι κι αν είναι αυτές (δαίμονες;) -ήδη σας έχω πει τι πιστεύω πως είναι- και έχει συνάψει κάποιου είδους συμφωνία μαζί τους, – αυτό είναι κάτι πάρα πολύ επαχθές».

Ο Αμερικανός πρώην παρουσιαστής του Fox News αναφέρθηκε σε άλλο βίντεο σε «υπερφυσικές οντότητες», που δεν είναι ακριβώς εξωγήινοι, αλλά προέρχονται από εδώ και ζουν ανάμεσά μας εδώ και πολύ πολύ καιρό!

«Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι βρίσκονται κάτω από τον ωκεανό και κάτω από τη γη», είπε ο Carlson στους ακροατές του Joe Rogan κατά τη διάρκεια ενός τρίωρου podcast προσθέτοντας:

«Βρίσκονται στον πλανήτη εδώ και χιλιάδες χρόνια».

πηγή