Το διαστημικό αεροπλάνο της Κίνας ανέπτυξε 6 μυστηριώδεις «αντικείμενα» σε τροχιά και κανείς δεν ξέρει τι είναι

Το διαστημικό αεροπλάνο της Κίνας απελευθέρωσε έξι αντικείμενα σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μόλις τέσσερις ημέρες μετά την εκτόξευσή του στο διάστημα για την τρίτη αποστολή του. Ερασιτέχνες ιχνηλάτες διαστημικών σκαφών σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν επί του παρόντος τα αντικείμενα, στα οποία έχουν δοθεί οι ονομασίες ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Α, Β, C, D, Ε και F.

Σύμφωνα με τον Scott Tilley, ερασιτέχνη αστρονόμο και δορυφορικό ιχνηλάτη, το OBJECT A φαίνεται να εκπέμπει σήματα παρόμοια με εκείνα που εκπέμπονται από αντικείμενα που απελευθέρωσε η Κίνα κατά τη διάρκεια των προηγούμενων αποστολών της. Μερικά από τα αντικείμενα φαίνεται να επικοινωνούν με κάποιο τρόπο.

Σύμφωνα με μια δήλωση που έγινε στο Space.com από τον Tilley, φαίνεται ότι το αντικείμενο Α, ή μια εκπομπή σε κοντινή απόσταση από αυτό, μοιράζεται πολλές ομοιότητες με τις εκπομπές «wingman» που ανιχνεύθηκαν κατά τη διάρκεια προηγούμενων αποστολών που διεξήχθησαν από το διαστημικό αεροπλάνο της Κίνας. Ωστόσο, τα αντικείμενα φαίνεται να μεταδίδουν σήματα μόνο κατά διαστήματα, όπως παρατηρείται από τους ιχνηλάτες του διαστημικού σκάφους.

Επιπλέον, ο Tilley είναι της άποψης ότι το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Α μπορεί να περιστρέφεται γύρω από το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Β, το οποίο προτείνει ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι το ίδιο το διαστημικό επίπεδο.
Διαβάστε επίσης:  Τα καρότα μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο καρκίνου κατά 20%

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης αποστολής του, το διαστημικό αεροπλάνο της Κίνας απελευθέρωσε ένα μυστηριώδες αντικείμενο σε τροχιά. Το διαστημικό αεροπλάνο πιστεύεται ότι έχει συνδεθεί με αυτό το αντικείμενο πολλές φορές, ωστόσο, κανείς δεν ξέρει ποιο ήταν το αντικείμενο ή γιατί το διαστημικό αεροπλάνο συνδέθηκε με αυτό.

Εάν το διαστημικό αεροπλάνο απελευθέρωσε, στην πραγματικότητα, έξι άγνωστα αντικείμενα σε τροχιά, μπορούμε να περιμένουμε πολλές θεωρίες να εμφανιστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ιστολόγια τους επόμενους μήνες. Η ακριβής φύση των αποστολών που αφορούν το διαστημικό αεροπλάνο της Κίνας, καθώς και εκείνες που αφορούν το αμερικανικό διαστημικό αεροπλάνο X-37B, παραμένουν ένα μυστήριο για όλους.

Προς το παρόν, παραμένει ασαφές ποια είναι η ακριβής φύση και ο σκοπός αυτών των αντικειμένων, αλλά φαίνεται να αποτελούν σημαντικό μέρος της αποστολής του διαστημικού αεροπλάνου της Κίνας.
πηγή