Το κόμμα σας εμείς που μας ειρωνεύεστε ως "Ελληνορθόδοξους του πληκτρολογίου", το βάλαμε στην Βουλή. Όχι τα κανάλια. Σεβαστείτε και μην ειρωνεύεστε  

Το κόμμα σας εμείς που μας ειρωνεύεστε ως “Ελληνορθόδοξους του πληκτρολογίου”, το βάλαμε στην Βουλή. Όχι τα κανάλια. Σεβαστείτε και μην ειρωνεύεστε  

Το κόμμα σας εμείς που μας ειρωνεύεστε ως “Ελληνορθόδοξους του πληκτρολογίου”, το βάλαμε στην Βουλή. Όχι τα κανάλια. Σεβαστείτε και μην ειρωνεύεστε  

Η άστοχη δήλωση του εκπροσώπου τύπου της ΝΙΚΗΣ Δήμου Θανάσουλα, έχει προκαλέσει την κατακραυγή σε όλο τον Ελληνορθόδοξο Πατριωτικό χώρο και αμαυρώνει ένα ολόκληρο κόμμα. Αντί ο κ.Θανάσουλας να δηλώσει ότι ήταν μια ατυχής έκφραση αυτή που ξεστόμισε, ξεκίνησε την επίθεση σε όσους λένε ότι ο Ελληνορθόδοξος Πατριωτικός χώρος δεν πρέπει να λέει ΝΑΙ στην διαστροφή.
Ο κ.Θανάσουλας λέει: η ΝΙΚΗ είναι Δημοκρατικό και Πατριωτικό Κίνημα, και ως τέτοιο δε μπορεί να απαγορεύσει συγκεντρώσεις που έχουν λάβει νόμιμη άδεια σύμφωνα με το Σύνταγμα.
Δεν μπορείτε να το απαγορεύσετε και το γνωρίζουμε, θα μπορούσατε όμως να το καταδικάσετε ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ. Χωρίς να λέτε ΝΑΙ αφού έτσι είναι το Σύνταγμα και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.
Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι κόβετε άμεσα και εκ των έσω τις όποιες αντιδράσεις στο χώρο μας;
Δεν καταλαβαίνετε ότι με αυτό που κάνατε δείχνετε ότι το εξώδικο που διενεργήσατε αρχικά για το europride είναι καθαρά επικοινωνιακό πυροτέχνημα για ψηφοθηρικούς λόγους;
Η ΝΙΚΗ έχει μεταξύ άλλων και άξια στελέχη και αληθινούς πατριώτες στο χώρο της και δεν αξίζει από μια τέτοια επικοινωνιακή τακτική ή λάθος έκφραση να αμαυρώνονται.
Ο κ. Θανάσουλας επιτέθηκε ειρωνικά σε όλους τους Ελληνορθόδοξους που σκανδαλίστηκαν από την επαίσχυντη δήλωσή του βαφτίζοντας τους “ζηλωτές του πληκτρολογίου”.
Η γλώσσα ειρωνείας και η επιθετικότητα που χρησιμοποιήθηκε από τον εκπρόσωπο κ. Θανάσουλα για όποιον ανέφερε ότι αυτή η δήλωση που κατασκανδάλισε ήταν λάθος, δεν αρμόζει σε στέλεχος που εκπροσωπεί Ελληνορθόδοξους Πατριώτες Χριστιανούς.
Την ΝΙΚΗ εμείς οι ελληνορθόδοξοι του πληκτρολογίου που τώρα ειρωνεύεστε την βάλαμε στην Βουλή κ.Θανάσουλα και όχι τα κανάλια. Την βάλαμε στην Βουλή αλλά δεν τις δώσαμε λευκή επιταγή να λέει ΝΑΙ στα europride. Έχουμε απαιτήσεις. Ο πολιτικός στο χώρο μας πρέπει να είναι αυτό που λέει το Ευαγγέλιο… Όποιος θέλει να είναι πρώτος, θα είναι δούλος και βοηθός όλων.
Ρωμιοί της Πόλης