Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ αγωνιά να κρατήσει το ψέμα των εξωγήινων στην επικαιρότητα

Βήμα-βήμα πάνε το θέμα με τους…”εξωγήινους”

Μετά από μήνες καθυστερήσεων, το Πεντάγωνο ανακοίνωσε χθες Τρίτη τη δημιουργία μίας νέας φόρμας που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μέλη των αρμόδιων υπηρεσιών και οι κυβερνητικοί υπάλληλοι για να αναφέρουν παρατηρήσεις αγνώστων εναέριων φαινομένων.

Η ηλεκτρονική φόρμα θα επιτρέψει σε σημερινούς και πρώην ομοσπονδιακούς να μοιράζονται μη ευαίσθητες και μη διαβαθμισμένες πληροφορίες σχετικά με προηγούμενες και τρέχουσες παρατηρήσεις με το Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών Παντός Τομέα ή AARO του Πενταγώνου.

Ο Sean Kirkpatrick, επικεφαλής του AARO, υποστήριξε ότι οι πληροφορίες που παρέχονται μέσω του εντύπου θα προστατεύονται.

Προέτρεψε τους πιθανούς μάρτυρες να χρησιμοποιήσουν το έντυπο και να μοιραστούν όσα γνωρίζουν στο γραφείο του.

«Κατανοούμε ότι το κοινό ενδιαφέρεται επίσης να αναφέρει θεάσεις Α.Τ.Ι.Α. στο AARO. Εξετάζουμε μεθόδους για το πώς το κοινό μπορεί να το κάνει στην προσεχή τρίτη φάση του ασφαλούς μηχανισμού αναφοράς».

Το AARO, που ιδρύθηκε το περασμένο καλοκαίρι, έχει επιφορτιστεί με την ανασκόπηση των εκθέσεων Α.Τ.Ι.Α. που χρονολογούνται δεκαετίες πίσω και την υποβολή πλήρους έκθεσης στο Κογκρέσο τον Ιούνιο του 2024.
πηγή