ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Του Peter Minas
Η πραγματική θρησκεία των διεθνών Σιωνιστών δεν είναι ο Ιουδαϊσμός της Αγίας Γραφής, έτσι όπως και άκρως λαθεμένα νομίζουν, θεωρούν ή πιστεύουν οι περισσότεροι.
Θρησκεία τους είναι η παγανιστική, εωσφορική και Ιουδαϊκή Καμπάλα.
Είναι ο εβραϊκός αποκρυφισμός-σατανισμός.
Οι Σιωνιστές είναι ακραίοι ταλμουδιστές και φανατικοί ειδωλολάτρες.
Με θυσίες κάθε λογής προς τον εωσφόρο δείχνουν την λατρεία τους προς εκείνον και εργάζονται για να φέρουν εις πέρας το σχέδιο του για την έλευση του Αντιχρίστου και το σφράγισμα των ανθρώπων.
Ο Ελληνισμός σαν Πνεύμα υπέστη μεγάλες διώξεις από τον Σιωνισμό σαν Ύλη για να τον εξαφανίσει ως κυρίαρχη φιλοσοφική στάση και πράξη ζωής.
Το ελληνικό πνεύμα και ο Σιωνισμός είναι δύο έννοιες αντίθετες και εχθρικές μεταξύ τους
Είναι η πάλη μεταξύ του σκότους που υπηρετεί ο Σιωνισμός και του φωτός που υπηρετεί το ελληνικό πνεύμα και η Ορθοδοξία.
Η προσπάθεια του Σιωνισμού είναι να σκλαβώσει τη ψυχή του ανθρώπου και να την παραδώσει στον Εωσφόρο ενώ η προσπάθεια του ελλάνιου πνεύματος και της Ορθοδοξίας είναι να την απελευθερώσει για να μεταβεί στους αιώνιους πνευματικούς κόσμους του Πατέρα Δημιουργού Θεού.
Χρηματοδοτούν ακραία δεξιά κινήματα για να παράγουν τον αντισημιτισμό για να τους λυπούνται οι υπόλοιποι πολίτες και με όχημα τον αντισημιτισμό να βαφτίζουν αντισημίτες όσοι αντιδρούν ενάντια στο σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ.
Ο Σιωνισμός χρηματοδότησε το ναζισμό του Χίτλερ για να δημιουργήσει το ολοκαύτωμα των Εβραίων για να τους αναγκάσουν να φύγουν από τις χώρες που ζούσαν και να πάνε να εγκατασταθούν στη γη των Παλαιστινίων και έτσι να γίνει εφικτή η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ.
Τις θεωρητικές βάσεις για την παγκόσμια κυριαρχία ο Διεθνής Σιωνισμός τις έβαλε το 1896 με τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
Ο Διεθνής Σιωνισμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ειρήνης, της προόδου, της ευημερίας και της ελευθερίας των λαών.
Στην 30ή σύνοδο του OHE (1975) ο σιωνισμός χαρακτηρίστηκε ως μορφή φυλετισμού και κοινωνικών διακρίσεων, ενώ το Iσραήλ καταδικάστηκε από τη σύνοδο της Oυνέσκο (2001) ως σιωνιστικό και ρατσιστικό κράτος.
Μέσω του χρήματος που κατέχουν οι ηγέτες του Σιωνισμού εξαγοράζουν τους ανθρώπους που ξεχωρίζουν σε κάθε χώρα και τους στρατολογούν μέσω μυστικών αδελφοτήτων για να εξαπλώνουν τα πλοκάμια της εξουσίας τους και να υπηρετούν το θέλημα του Εωσφόρου.
Η νέα τάξη πραγμάτων είναι το άρμα του Σιωνισμού.
Ο στόχος της είναι η δουλοποίηση του ανθρώπου και η παράδοση του στον Αντίχριστο.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "STOP STARVING The PALESTINIANS www.nkuk.org ZIONISM AND JUDAISM ARE EXTREME OPPOSITES www.nkuk.org"