Επίκαιρα

Το σχέδιο του “Παντοδύναμου” Κούλη για να τα “βάλει” με τους ολιγάρχες

Δύο ηχηρά ονόματα της οικονομικής ζωής του τόπου θα αποτελέσουν τον πρώτο στόχο του εκδικητικού Κυριάκου Μητσοτάκη σε περίπτωση που κατακτήσει την πολυπόθητη παντοδυναμία, διότι την αυτοδυναμία την έχει εξασφαλισμένη.

Πρόκειται για δύο πρόσωπα με τεράστια δύναμη, άρα ο Κούλης θα πρέπει να διαθέτει άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή, προκειμένου να συγκρουστεί μαζί τους, χωρίς να φοβάται «διαρροές». Οι δύο άνδρες μάλιστα ενεργοποιούνται σε τελείως διαφορετικούς κλάδους, ενώ ο ένας έχει ισχυρή παρουσία στα media.

Το ενδιαφέρον είναι ότι και οι δύο έχουν στηρίξει πολλαπλά τον Κούλη. Φαίνεται όμως ότι ο αυριανός πρωθυπουργός έχει το DNA του αείμνηστου πατέρα του, ο οποίος δεν είχε διστάσει να συγκρουστεί μέχρι τέλους ακόμα και με χορηγούς του!

Στην περίπτωση βέβαια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη η ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία που διέθετε, ήταν η αιτία που ηττήθηκε απέναντι στον πανίσχυρο επιχειρηματία. Ο εκδικητικός Κούλης λοιπόν δεν πρόκειται να κάνει το ίδιο λάθος. Πρώτα θα εξασφαλίσει την παντοδυναμία και μετά θα κηρύξει τον πόλεμο.

πηγή

Γεια σας

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε εκπληκτικό περιεχόμενο στα εισερχόμενά σας, ένα κάθε εβδομάδα.

Δεν στέλνουμε spam!