• Επειδή-αγαπώ
    Επειδή αγαπώ
    Συγγραφέας: Μητροπολίτης Διοκλείας Κάλλιστος Ware Εισαγωγή: π. Αλέξανδρος Καριώτογλου Μετάφραση: Κώστας...
  • PD.978-618-5197-85-8
    Λέγε μου την ευχή
    Συγγραφέας: Μαρία Κοντούλη, PSY. D. Κλινικός ψυχολόγος Διαστάσεις: 20x28 Σελίδες: 16 Το βιβλίο "Λέγε...

Το σπαρακτικό βίντεο με έναν παππού που πεθαίνει από καρκίνο και την εγγονή του – Η υπόσχεση που της έδωσε

Είναι σύνηθες οι παππούδες και οι γιαγιάδες να χτίζουν μια πολύ δυνατή και γεμάτη στοργή σχέση με τα εγγόνια τους, τα οποία και αγαπούν σαν δικά τους παιδιά. Μια χρήστης του TikTok έκανε όσους χρησιμοποιούν την πλατφόρμα να σπαράξουν στο κλάμα, κοινοποιώντας ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο με τον παππού της.

Συγκεκριμένα η Emily Nicole, όπως ονομάζεται η κοπέλα, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον παππού της ο οποίος, όπως έκανε γνωστό η ίδια, είναι καρκινοπαθής και πεθαίνει. Στο βίντεο βλέπουμε παππού και εγγονή αγκαλιασμένους να κλαίνε, ενώ η Emily αποκάλυψε και την συγκινητική υπόσχεση που της έδωσε.

Η Emily έγραψε στο βίντεο ότι: «Ο παππούς μου πεθαίνει από καρκίνο. Εδώ είναι αυτός, να μου υπόσχεται ότι θα προσέχει εμένα και τα μελλοντικά παιδιά μου, από τον παράδεισο αφού πεθάνει. Και οι δύο δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να κλαίμε. Η ζωή είναι εύθραυστη». Στην λεζάντα η κοπέλα πρόσθεσε πως: «Υπόσχομαι ότι θα σε κάνω περήφανο».

@em_nicole_ I promise I’ll make you proud. #grandpa #love #strength #grace ♬ som original – CAPCUT

Το βίντεο έγινε, όπως ήταν αναμενόμενο, αμέσως viral στο TikTok, συγκεντρώνοντας πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές.

Η κοπέλα θέλησε να δημοσιεύσει πριν από λίγες ημέρες ένα ακόμη συγκινητικό βίντεο με τον παππού της. Στο νέο βίντεο βλέπουμε τον παππού της κοπέλας να γιορτάζει για τελευταία φορά τα γενέθλιά του. «Η τελευταία ευχή γενεθλίων του παππού» έγραψε η Emily στο βίντεο. Ενώ στην λεζάντα ανέφερε: «Οι πύλες του παραδείσου είναι έτοιμες να σε υποδεχθούν».

@em_nicole_ Heaven’s gates are ready to recieve you. #fyp #foryou #grandpa #cancer #love #family #heaven ♬ Ambient-style emotional piano – MoppySound


πηγή