• CO.7881559
  Σημαία Κύπρου
  Σημαία από ειδικό πολυεστερικό σημαιόπανο με διπλές ραφές
 • CO.7881556
  Σημαία Ποντίων
  Από ειδικό πολυεστερικό σημαιόπανο με διπλές ραφές Σημαία των Ελλήνων Ποντίων. Φέρει τον αετό των Μεγαλοκομνηνών...
 • Επειδή-αγαπώ
  Επειδή αγαπώ
  Συγγραφέας: Μητροπολίτης Διοκλείας Κάλλιστος Ware Εισαγωγή: π. Αλέξανδρος Καριώτογλου Μετάφραση: Κώστας...
 • AK.9786185197070
  Η Ασκητική της Αγάπης - Γερόντισσα Γαβριηλία 1897-1992
  Συγγραφέας: Μοναχή Γαβριηλία Ἕνα ταξίδι στήν καρδιά τῆς Ἀγάπης σέ 94 χρόνια καί 4 ἠπείρους... "Ὅλοι μέ...
 • PD.978-618-5197-51-3
  Τα μυστικά του καιρού
  Πίσω από τις σελίδες ενός κρυμμένου ημερολογίου Συγγραφέας: Ηλίας Λιαμής Εικαστική δημιουργία: Νεκτάριος...

Τομ Χανκς: Η στροφή του γιου του – «Σκοπός της ζωής μου να υπηρετώ τον Θεό»

Ο γιος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον, Τσετ Χανκς, αποκάλυψε ένα τεράστιο τατουάζ με το σχέδιο σταυρού που έκανε στο στήθος του, αποδεικνύοντας την πίστη του στον Θεό.

Ο 32χρονος ηθοποιός είχε δηλώσει ότι ήταν άθεος προτού στραφεί προς τον χριστιανισμό στην εφηβεία.

Πια ο Τσετ Χανκς έχει πλήρως αφοσιωθεί σε αυτή τη νέα στάση ζωής, καθώς χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του για τη διάδοση των κηρυγμάτων του χριστιανισμού.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου, ο γιος του Τομ Χανκς έσβησε όλες τις φωτογραφίες από τον λογαριασμό του στο Instagram και ανέβασε μόνο μια γυμνόστηθη φωτογραφία του που έδειχνε το εντυπωσιακό τατουάζ του.
Επίσης, έκανε λόγο ότι η ζωή του έχει πια αφιερωθεί στην υπηρεσία του Θεού, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για τα προβλήματα που είχε στο παρελθόν του στις σχετικές αναρτήσεις.

«Υποδύομαι κάποιον χαρακτήρα όσο καιρό βρίσκομαι στη δημοσιότητα» είπε αρχικά στην ανάρτησή του ο Τσετ Χανκς.
«Έχω παίξει πολλούς ρόλους και έχω φορέσει πολλές μάσκες. Ηθοποιός. Ράπερ. Γυμναστής. Κανένας από αυτούς δεν είναι ο πραγματικός μου εαυτός».

chet_1

Στη συνέχεια προχώρησε σε κάποιες ακόμη αποκαλύψεις: «Είμαι ειδικός στο να παριστάνω τον ανόητο, επειδή το έμαθα ως μηχανισμό επιβίωσης. Αλλά όσο περισσότερο κοιτάζω τον κόσμο, βλέπω ότι ο κόσμος δεν χρειάζεται άλλες καρικατούρες. Ψευδείς απεικονίσεις αυτού που νομίζουμε ότι πρέπει να είμαστε. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που χρειάζεται περισσότερο ο κόσμος και αυτό είναι ο Θεός».

Ο Χανκς υπήρξε ειλικρινής και ανοιχτός στο παρελθόν για τους αγώνες του με τον εθισμό και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, αλλά και για τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία που έχει δεχτεί.

«Όλος ο πόνος στη ζωή μου έχει προκύψει από ένα πράγμα – το ψέμα να πιστεύω ότι ο σκοπός μου είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από το να υπηρετώ τον Θεό» πρόσθεσε.

Στο τέλος της ανάρτησης, εξομολογήθηκε πως δεν είναι σίγουρος για το πώς να υπηρετήσει καλύτερα τον Θεό, αλλά πιστεύει πως ο Θεός θα τον οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι.

«Δεν μου είναι ακόμη πλήρως ξεκάθαρο πώς μπορώ να Τον υπηρετήσω καλύτερα, αλλά νιώθω ότι αυτό το επίπεδο ειλικρίνειας είναι ένα σημείο εκκίνησης. Και ξέρω ότι Εκείνος θα συνεχίσει να αποκαλύπτει περισσότερα», έγραψε στο τέλος.

Ο γιος του διάσημου ηθοποιού προέτρυνε επιπλέον τους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους του να ξεκινήσουν το δικό τους πνευματικό ταξίδι και να αποδεχτούν τον Θεό.

πηγή