Επίκαιρα

«Βόμβα» για τα εμβόλια από τον ΠΟΥ! Να ετοιμάζεται για άλλα ο πλανήτης;;; ΒΙΝΤΕΟ

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν θεωρεί πως τα εμβόλια είναι αρκετά για την εξάλειψη ή την αποτροπή του κορωνοϊούπροετοιμάζοντας ενδεχομένως τους πολίτες πως στο μέλλον θα ακολουθήσει κάτι άλλο. Σύμφωνα με τον Dr. Michael Ryan, Εκτελεστικό Διευθυντή του Προγράμματος Έκτακτης Ανάγκης Υγείας της ΠΟΥ, τα εμβόλια αποτελούν μέρος της λύσης, αλλά μόνα τους δεν θα τερματίσουν τον ιό και δεν θα εμποδίσουν την μετάδοσή του.

Σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στα social media, ο Οργανισμός τόνισε την ανάγκη να συνεχιστούν τα μέτρα όπως η κοινωνική απόσταση, η χρήση μάσκας και πολλά άλλα.

«Τα εμβόλια θα τερματίσουν την τραγωδία του θανάτου και τις φρικτές εικόνες των γεμάτων νοσοκομειακών ΜΕΘ, αλλά δεν θα σταματήσουν την μετάδοση. Θα εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δεν προστατεύονται επειδή δεν μπορούν να εμβολιαστούν ή επειδή δεν θα εμβολιαστούν. Ή το πιο σημαντικό, δεν έχουν πρόσβαση στα εμβόλια», υποστήριξε και συνέχισε:

«Τα εμβόλια αποτελούν ένα τεράστιο μέρος της μακροπρόθεσμης λύσης». Τι άλλο θα προταθεί άραγε ως «λύση»;;;

«Υπάρχει φως στο τούνελ, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να χαλαρώσουμε», συμπλήρωσε, θυμίζοντας τους Έλληνες «ειδικούς» που ξημεροβραδιάζονται στα τηλεοπτικά πάνελ.

Δείτε το βίντεο:

https://www.brighteon.com/72a4a540-9e2a-46ee-9b94-ceb7b7ba7af7

 

πηγή